Αύριο θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες για το 2019! Γιατί αποφάσισαν να σταματήσουν τη σειρά;

Στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν δεν μπορούσε κανένας να προβλέψει την μεγάλη απήχηση που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των θεατών αλλά και το σταθερό θέμα συζήτησης στις παρέες. Μέσα στις γιορτές βέβαια δεν θα έχουμε τόσα πολλά να σχολιάσουμε για τα όσα γίνονται στο Διαφάνι γιατί οι υπεύθυνοι της σειράς αποφάσισαν να κάνουν ένα…break. Το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο που θα δούμε μέσα στο 2019.

Από τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου δεν θα έχει νέα επεισόδια και οι τηλεθεατές θα ανανεώσουν το ραντεβού τους με τις Άγριες Μέλισσες από τη νέα χρονιά. Η σειρά επιστρέφει στις οθόνες μας από τις 6 Ιανουαρίου. Το ίδιο θα συμβεί και με τα γυρίσματα αφού οι πρωταγωνιστές θα ολοκληρώσουν τα επεισόδιά τους στις 24 Δεκεμβρίου, για να επιστρέψουν και πάλι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου.

Τι θα δούμε σήμερα και αύριο

Ο Κυπραίος πείθει τον βοσκό να τον εμπιστευτεί κι αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε, το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου. Η Μυρσίνη συνεχίζει να κακομεταχειρίζεται την Ασημίνα, πίσω από την πλάτη του Νικηφόρου, ενώ εκείνη δεν βρίσκει τη δύναμη να του αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Παύλος προτείνει στη Δρόσω ν’ αφήσει το χωριό και πάει μαζί του στον θίασο, και της υπόσχεται πως θα την βοηθήσει να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Ο Κλεομένης ανακοινώνει στην οικογένεια των Σεβαστών πως σκέφτεται, μετά τον γάμο, να μετακομίσει με την Πηνελόπη στο Λονδίνο, λόγω της δουλειάς του. Η Ανέτ κάνει μια σπουδαία ανακάλυψη στην αποθήκη του Δούκα, το ίδιο κι ο Νέστορας στα πράγματα του Κυπραίου.

Ο πόλεμος ανάμεσα στον Δούκα και την Ελένη δείχνει να τελειώνει με νικητή τον Δούκα. Η απαλλοτρίωση είναι προ των πυλών και η Ελένη θ’ αναγκαστεί να δώσει τα χωράφια της είτε στο κράτος, είτε σε κάποιον αγοραστή. Παράλληλα, η Ανέτ αποφασίζει να μάθει ποια είναι η γυναίκα για την οποία ο Μιλτιάδης έφυγε στο Μέτωπο και συγκρούστηκε με τον πατέρα τους, ενώ η Πηνελόπη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τον επερχόμενο γάμο της με τον Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος, με σκοπό να του δώσει ο Δούκας αυτά που θέλει, βάζει τη Μυρσίνη μεσάζοντα στον εκβιασμό που του κάνει ώστε να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Γιάννου. Ο Λάμπρος κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στη Θεοδοσία για το μέλλον του γάμου τους που θ’ αλλάξει όλα τα δεδομένα. Μια συζήτηση της Ελένης και της Ασημίνας, για το ένοχο μυστικό του φόνου που διαπράξανε, θα φτάσει στα αυτιά κάποιου επικίνδυνου άντρα. Ο Νικηφόρος βρίσκεται ανάμεσα στη γυναίκα του και στον πατέρα του για το θέμα των χωραφιών, προσπαθώντας μάταια να κρατήσει τις ισορροπίες. Η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος και θα φέρει την αρχή των κακών για όλους.