Βελόπουλος για Αυγενάκη: Έχετε Υπουργό εμπρηστή! Η μόνη λύση είναι να τον ξηλώσει ο πρωθυπουργός τώρα… (BINTEO)

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ.Βελόπουλος ,από το βήμα της Βουλής σχετικά με το σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για το επίδομα γέννας.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία :

Για ένα μεγάλο θέμα όπως το δημογραφικό λειτουργείτε όπως εκείνος που θέλει να θεραπεύσει τη γάγγραινα με ασπιρίνη.
Θα έπρεπε το θέμα αυτό να είναι αντικείμενο ευρύτερου προβληματισμού.

Οι μεγαλύτεροι από εμάς έκαναν και περισσότερα παιδιά. Σήμερα οι γυναίκες και λόγω καριέρας με τα βίας κάνουν δύο.
Αν όμως θέλουμε να υπάρχει Ελλάδα το 2040, το 2050, το 2060 θα πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες.

Σαν σήμερα το 2008 κοιμήθηκε ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Ήταν ο πρώτος που έδωσε παροχές και κίνητρα για να γεννηθούν παιδιά. Δυστυχώς η Ελλάδα έχασε έναν ποιμένα. Ο σημερινός αρχιεπίσκοπος απουσιάζει και μερικώς και ολικώς. Η Εκκλησία ήταν κοντά στον πολίτη με κίνητρα, με τον λόγο του Θεού και με την συμπεριφορά της.

Ο συνάδελφός μας του ΠΑΣΟΚ προηγουμένως έλεγε ότι πρέπει να δίνουμε το επίδομα και στους λαθρομετανάστες. Θα σας ακούσει ο Ανδρέας Παπανδρέου που μιλούσε για έθνος και εθνική κυριαρχία και θα σας πετάει πέτρες από ψηλά. Σήμερα είστε η ντροπή του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό το ν/σ είναι ν/σ πολιτικού εκβιασμού. Ζητάτε όχι να δώσουμε κίνητρα για να γεννηθούν Έλληνες αλλά να γεννηθούν παιδιά στην Ελλάδα γενικά. Από Σομαλούς, Αφγανούς, Πακιστανούς. Δίνετε το δικαίωμα σε έναν που βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια να πάρει το επίδομα. Δεν αντιλαμβάνομαι την λαθρολαγνεία σας. Γιατί πολεμάτε τον νατιβισμό; Δεν έχετε εσείς οικογένειες και παιδιά; Μας λέτε ότι αν πούμε όχι στον επίδομα στους ξένους αυτομάτως το αρνούμαστε και στους Έλληνες. Αυτό είναι εκβιασμός. Λειτουργείτε με επιδόματα. Δεν κάνετε σοβαρή οικονομική πολιτική. Δεν θέλει επίδομα ο Έλληνας αν έχει δουλειά και βγάζει χρήματα. Δεν χρειάζεται ελεημοσύνη. Δώστε δουλειά στον Έλληνα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό; Όχι δεν μπορείτε.

Έχω στοιχεία της ΗΔΙΚΑ. Δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος το 2017 ήταν πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων. 97.000 δικαιούχοι από Ρουμανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Πακιστάν, Γερμανία, Ιταλία. Μα γιατί να δώσουμε επίδομα στον Γερμανό; Η Γερμανία έχει λεφτά. Οι Γερμανοί δίνουν συντάξεις και λεφτά στον τόπο τους. Αντί να τα δώσετε στους Έλληνες και να γεννούν οι έλληνες τα δίνετε στους ξένους.

Έρχεστε ως νομοθέτες και λετε ότι τα παιδια των Ελλήνων θα παίρνουν τα ίδια που παίρνουν και οι ξένοι που ήρθαν πριν λίγα χρόνια στην Ελλάδα. Ο παππούς μου πολέμησε το ’40. Είχε δύο σφαίρες στο στήθος. Ο πατέρας μου και εγώ δουλεύουμε τόσα χρονια και φορολογούμαστε και θα παίρνουμε τώρα τα ίδια με τον ξένο που ήρθε εδώ πριν από λίγα χρόνια;
Έχετε ξεχειλώσει τη δημοκρατία. Δεν ψηφιστήκατε εσείς από Έλληνες πολίτες; Οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν στους δρόμους, πείνασαν, πτώχευσαν, ρημάχτηκαν οι οικογένειές τους και τώρα τους λέτε ότι θα παίρνουν τα ίδια που θα παίρνει και εκείνος που ήρθε στη χώρα χθες. Δεν είναι σωστό αυτό. Δεν είναι δίκαιο.

Αντιγράψτε σωστά παραδείγματα από άλλες χώρες. Ο Ορμπάν στην Ουγγαρία, ο κακός Ορμπάν προσφέρει απαλλαγή από φόρους σε όσους έχουν 4 παιδιά, δίνει παράταση αποπληρωμής δανείων για τα ζευγάρια που κάνουν παιδιά, δίνει άτοκα δάνεια σε όσους παντρεύονται, όταν κάποιος έχει 3 παιδιά έχει συνολική απαλλαγή από χρέη, τους προσφέρεται δωρεάν τεχνητή γονιμοποίηση.

Το κάνει ο Ορμπάν. Αντιγράψτε το. Όχι δεν κάνετε τίποτα. Κάνετε συνεχώς λάθη. Αυτά τα νέα παιδιά που γεννιούνται εδώ σε λίγα χρόνια θα φύγουν για την Αγγλία και τη Γαλλία και θα τα έχετε στείλει έξω εσείς.

Πάμε στον κ. Αυγενάκη, που από υπουργός έγινε εμπρηστής. Ο ίδιος διόρισε τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και την ίδια στιγμή λέει ότι κακώς βγήκε η απόφαση από αυτούς που ο ίδιος διόρισε. Δεν μπορεί, λέει ο Υπουργός, να επιβάλλεται απόφαση υποβιβασμού όταν δεν υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση. Τι ερασιτεχνισμός είναι αυτός; Η μόνη λύση για τον κ. Αυγενάκη είναι να τον ξηλώσει ο πρωθυπουργός γιατί δημιουργεί προβλήματα. Η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από μία κόντρα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Κροατίας και της Σερβίας. Χθες αναρτήθηκε στην Τούμπα πανό που μιλούσε για διχασμό της Ελλάδας. Τι κάνετε; Πάτε και παίζετε με τις μάζες; Δεν ντρέπεστε; Αλλά εδώ δεν ντρέπεστε που κάνετε παρέα με τον Μαρινάκη. Κι εγώ είμαι οπαδός ομάδας αλλά δεν κάνω παρέα με τον Σαββίδη ή τον Αλαφούζο. Βρίζουν τώρα οι Ολυμπιακοί του Παοκτζήδες και το αντίστροφο και πάμε να κόψουμε την Ελλάδα στα δύο. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά η Ελλάδα. Το ζήτημα είναι εθνικό. Και οι επιχειρηματίες δεν είναι ούτε με τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Είναι απλά επιχειρηματίες.

Πάμε και στην Χάγη. Τι πάτε να κάνετε; Ξέρετε ότι όσοι έχουν πάει στην Χάγη έχουν χάσει; Πόσες φορές η Χάγη απεφάνθη κατά της Ελλάδας; Θα πάμε δηλαδή στην Χάγη για να διεκδικήσουμε αν το Καστελόριζο είναι Ελληνικό; Αν δεν θέσετε αιτήματα και από την δική μας πλευρά θα χάσετε. Θα θέσετε ζητήματα; Όχι. Τότε θα χάσουμε όσα έχουμε.

Στέλνετε συστοιχίες patriot στην Σαουδική Αραβία για να προστατευτεί από το Ιράν. Αφαιρείτε τις συστοιχίες από την Μακεδονία και τη Θράκη και τις πάτε στην Σαουδική Αραβία, η οποία έχει πετρέλαια, έχει δισεκατομμύρια και αφήνετε ακάλυπτη τη χώρα απέναντι στην Τουρκία. Και με τι επιχείρημα; Λέτε ότι οι συστοιχίες δεν είναι λειτουργικές! Γιατί; Πληρώσαμε δηλαδή για να προμηθευτούμε υλικό που είναι ανενεργό;

Ξεχάστε τον κομματικό πατριωτισμό και δείτε τον εθνικό πατριωτισμό. Αν μας πάει ο πρωθυπουργός στην Χάγη έτσι χωρίς διεκδικήσεις θα χάσουμε. Το δικαστήριο πάντα αποφασίζει υπέρ των διεκδικήσεων εκείνου που ζητά.

Τα ΜΜΕ καταδίκασαν το βίντεο με τον αστυνομικό που ράπισε τον νεαρό Ρομά. Και καλά έκαναν. Δεν είδα όμως να πουν μια καλή κουβέντα για τους αστυνομικούς που εδώ και καιρό ήταν μέσα στην συμμορία των εμπόρων ναρκωτικών και με κίνδυνο της ζωής τους τους αποκάλυψαν και κατεσχέθη ενάμισυς τόνος κοκαΐνης, η οποία θα κατέληγε στα παιδιά μας! Πάντα όταν η αστυνομία φταίει φωνάζουμε. Όταν όμως κάνει κάτι καλό δεν σιωπούμε.

Είδαμε και το βίντεο του νεαρού που έβρισε την καθηγήτρια. Εσείς φταίτε γι’ αυτό. Τα παιδιά βγαίνουν ανάγωγα. Βέβαια φταίμε και οι γονείς φταίνε και οι δάσκαλοι που τα παιδιά είναι ανάγωγα. Όταν όμως καμμία ΟΛΜΕ δεν είδε το βίντεο και κανένας συνδικαλιστικός φορέας δεν βγάζει μια ανακοίνωση, αντίθετα βγάζουμε ανακοινώσεις όταν πρόκειται για τους λαθρομετανάστες, αυτό με ενοχλεί. Ο δάσκαλος είναι ο δεύτερος γονέας του παιδιού.

Βγήκε ο πρωθυπουργός και είπε ότι σταματάμε τους διορισμούς πολιτευτών από τη ΝΔ. Πότε; Τώρα; Τον Ιούλιο σας εξέλεξαν τώρα την παίρνετε την απόφαση; Αφού τακτοποιήσατε πρώτα τους δικους σας και τους βολέψατε όλους!
Αν λοιπόν θέλετε να κυβερνήσετε κάντε λογικά και όχι υποκριτικά.