Γερμανία: Η απίστευτη ιστορία του 40χρονου που έριξε το αγοράκι στις γραμμές του τρένου!

Πατέρας τριών παιδιών και μόνιμος κάτοικος Ελβετίας ο δράστης της απεχθούς δολοφονίας του 8χρονου αγοριού. Είχε επιτεθεί σε γυναίκα στην Ελβετία και είχε εξαφανιστεί. Οι Ελβετικές αρχές ποτέ δεν ενημέρωσαν τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες για την εξαφάνισή του.

Ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα κίνητρα του 40χρονου άνδρα από την Ερυθραία, ο οποίος προκάλεσε το πρωί της Δευτέρας 29/07/2019 τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού, όταν το έσπρωξε μαζί με την μητέρα του στις γραμμές του τρένου, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Φρανκφούρτης. Η υπόθεση αυτή έχει παγώσει όχι μόνο την Γερμανία αλλά και όλο τον κόσμο. Και το πιο περίεργο απ’ όλα είναι η ιστορία που έχει πίσω του ο άνθρωπος αυτός.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα έκτακτη συνάντηση με τους επικεφαλής των δυνάμεων ασφαλείας και κατόπιν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, πρόκειται για «εν ψυχρώ δολοφονία», αλλά «δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πιθανό κίνητρο».

Σε βάρος του 40χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μία δολοφονία και δύο απόπειρες δολοφονίας, εναντίον της μητέρας του αγοριού, η οποία έπεσε στις γραμμές αλλά κατόρθωσε να αποφύγει την διερχόμενη αμαξοστοιχία και μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία δεν έπεσε στις γραμμές αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο.

Πατέρας τριών παιδιών και υπόδειγμα ενσωμάτωσης
Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας Ντίτερ Ρόμαν ανέφερε ότι πρόκειται για άνδρα από την Ερυθραία, ο οποίος γεννήθηκε το 1979 και το 2006 μετέβη στην Ελβετία, όπου ζήτησε και το 2008 έλαβε πολιτικό άσυλο.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά, έχει μόνιμη εργασία στην Ζυρίχη και από τις ελβετικές αρχές θεωρείτο «υποδειγματική περίπτωση ενσωμάτωσης».

Όμως, στις 25 Ιουλίου, επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον μιας γυναίκας που ζούσε σε γειτονικό κτίριο, προσπάθησε να την στραγγαλίσει και τελικά την κλείδωσε στο διαμέρισμά της. Από τις ελβετικές αρχές ωστόσο, οι οποίες έκτοτε τον αναζητούσαν, δεν είχαν διαβιβαστεί στοιχεία ούτε προς την Γερμανία ούτε προς τις αρμόδιες ευρωπαϊκές υπηρεσίες. Όπως διευκρίνισε μάλιστα ο επικεφαλής της Αστυνομίας, ο άνδρας ήταν άγνωστος και στις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της Αστυνομίας στην Φρανκφούρτη είχε ανακοινώσει ότι ο συλληφθείς θα εξετασθεί και από ψυχίατρο, προκειμένου να διευκρινιστεί αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.