Γκλέτσος: «Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι»

Την «χιονοστιβάδα» των καταγγελιών που έχουν να κάνουν με την σεξουαλική παρενόχληση σχολίασε με δηλώσεις του ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος.
Για το «τσουνάμι» καταγγελιών που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση, σωματική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου μίλησαν οι ηθοποιοί  Απόστολος Γκλέτσος και  Χρήστος Λούλης.

Αμφότεροι μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΚ Παρέα». Ο πρώτος ανέφερε πως «Το θέατρο περιγράφει την ζωή και όπως η ίδια η ζωή δεν είναι αγγελικά φτιαγμένη, έτσι είναι και το θέατρο», για να συμπληρώσει στην συνέχεια «Το ότι βγαίνουν κάποια πράγματα στην δημοσιότητα είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση διότι θα καταφέρουμε να ανακόψουμε τα κακώς κείμενα. Εκτός του θεάτρου τέτοια γίνονται και σε άλλους χώρους. Παρατρεχάμενοι πολιτικοί έκαναν 2 μήνες προσλήψεις και ζητούσαν να ρίξουν κορίτσια στο κρεβάτι».

Παράλληλα υποστήριξε ότι ξέρει κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά και ότι έχει τύχει να λάβει τον λόγο δύο φορές, για δύο κοπέλες όχι για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά για απρεπή λόγια. Από την πλευρά του ο Χρήστος Λούλης υποστήριξε ότι αυτά που λέγονται και ακούγονται για το θέατρο συμβαίνουν σε όλους τους χώρους, με την ίδια συχνότητα. «Απλά είμαστε στο φως της δημοσιότητας και φαίνεται παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων σημείωσε πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση αυτό που γίνεται ενώ τόνισε ότι αν οι πιθανοί θύτες φοβηθούν ότι θα γίνουν ξεφτίλα θα μαζευτούν.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν ήξερε παρόμοιες περιπτώσεις με αυτές της Ζέτας Δούκα, ο ίδιος είπε ότι δεν ήξερε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ήξερε «κακοχαρακτήρες».