Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο Κώστας Βουτσάς! Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολες ώρες βιώνει με την υγεία του ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο 88χρονος ηθοποιός πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής οπότε και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του.

Νωρίτερα μέσα από τηλεοπτική εκπομπή είχε μεταδοθεί η δυσάρεστη είδηση για την εσπευσμένη εισαγωγή του ηθοποιού στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Βουτσάς είχε την ίδια λοίμωξη και πριν από δυο μήνες, ενώ η Αλίκη Κατσαβού – σε επικοινωνία που είχε με την εκπομπή – είπε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία: «Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο». Η Σίσσυ Χρηστίδου έσπευσε να εξηγήσει ότι με τον μικρό Φοίβο έρχονται διάφορα μικρόβια στο σπίτι, όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Ο 88χρονος ηθοποιός, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, πρόσφατα βίωσε την απώλεια της πρώην συζύγου του, Ερρικας Μπρόγιερ.