Διεθνής βράβευση για τον πατέρα Αντώνιο, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου

Το βραβείο του θαρραλέου ηγέτη που προχωρά ενάντια στις αντιξοότητες απονεμήθηκε στον πατέρα Αντώνιο στις 22 Οκτωβρίου 2019 στο Παλάτι της Ειρήνης,στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους 10 τελικούς υποψήφιους απ’ όλον τον κόσμο για το πρώτο Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa (Mary Chirwa Award for Courageous Leadership).

Το βραβείο δημιουργήθηκε το 2018 από το Ίδρυμα Βραβείων Mary Chirwa και τη Nudge με έδρα το Άμστερνταμ,για να αναδείξει και να αναγνωρίσει ανθρώπους που έχουν επιδείξει θάρρος στην ηγεσία τους, προκειμένου να προσεγγίσουν τους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης.

Ο «Ολυμπιονίκης» της αγάπης και της φροντίδας των παιδιών, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης τίμησε ακόμα μία φορά τα χώματα της πατρίδας μας, αφού βραβεύτηκε για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Σε μία χρονική περίοδο που ο καθένας φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρον και σηκώνει τα χέρια ψηλά με το παραμικρό, ο πατήρ Αντώνιος μας θυμίζει πως ακόμα και ένα άτομο μόνο του μπορεί να κάνει τη διαφορά, αρκεί να μην υπάρχει φόβος και να κρατά την ελπίδα ζωντανή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κιβωτός του Κόσμου (www.kivotostoukosmou.org), τηλ: 2105141935