ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ – Έξαλλος ο Κούλης με τον Περιφερειάρχη που του χαλάει τη σούπα!

Την πρόθεσή του να μη ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο που έκανε για τον πρωθυπουργό και έγινε γνωστό μέσω βίντεο, γνωστοποίησε ο Κώστας Μουτζούρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υποστήριξε ότι «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω».

Πρόσθετε δε ότι εκείνος δεν μεταφέρει τι του είπε ο κ. Μητσοτάκης στο τηλέφωνο, εξηγώντας ότι «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν».

Πέτσας για Μουτζούρη: Είναι γραφικός και επικίνδυνος – Καμία συζήτηση μαζί του

Γραφικό και επικίνδυνο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και σχολιάζοντας τη χειρονομία του Περιφερειάρχη κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη που προκάλεσε σάλο, ο κ. Πέτσας είπε ότι «δεν έχουμε να πούμε τίποτα με τον κ. Μουτζούρη».

Σε ερώτηση για το εάν περιμένουν στην κυβέρνηση μια συγγνώμη από τον κ. Μουτζούρη, ο κ. Πέτσας τόνισε «δεν περιμένουμε καμία συγγνώμη. Και να το κάνει τώρα θα είναι υποκριτική, στο πλαίσιο ενός τακτικισμού από την πλευρά του».

Ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ. Μουτζούρης έχει ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά αυτή τη στιγμή.