Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Μας χτυπούσε, δεν αντέχαμε άλλο» είπε ο πατέρας που πυροβόλησε τον γιο του! (BINTEO)

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Το 32χρονο θύμα, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να καυγάδιζε συχνά με τους γονείς του – «Έφτασε σε απόγνωση, γι’ αυτό τον σκότωσε» λένε στο protothema.gr φίλοι της οικογένειας
«Μας χτυπούσε, δεν αντέχαμε άλλο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 63χρονος πατέρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 32χρονο γιο του, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γύρω στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.

«Έφτασε σε απόγνωση ο πατέρας και τον σκότωσε» λένε φίλοι της οικογένειας που αναστατώθηκαν μόλις άκουσαν τους πυροβολισμούς στη γειτονιά τους στην περιοχή Πυλαιώτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, οι καυγάδες του 32χρονου με την μητέρα του και τον πατέρα του στο σπίτι ήταν συχνοί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το θύμα χτυπούσε τους γονείς του λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, με την οικογένεια ανήμπορη να κάνει κάτι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια είχε επισκεφθεί αρκετές φορές ψυχολόγο προκειμένου να γίνει καλά το παιδί τους αλλά μάταια.

Σήμερα το μεσημέρι, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Σύμφωνα με τους κατοίκους της γειτονιάς πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι με τον 32χρονο να καυγαδίζει με μέλη της οικογένειάς του. Όταν επέστρεψε ο πατέρας στο σπίτι, μάλωσε και ο ίδιος με τον γιο του, με αποτέλεσμα ο 63χρονος να βγει εκτός εαυτού και να πυροβολήσει το παιδί του με την κυνηγετική καραμπίνα και να τον σκοτώσει.

Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας όπου συνέλαβε τον 63χρονο δράστη.