Δολοφονία στον Εύοσμο: «Λένε ψέματα μάνα και κόρη» υποστηρίζει η αδερφή του 49χρονου!

«Αγαπούσε τα παιδιά του, δεν θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα» ανέφερε η αδερφή του 49χρονου ταξιτζή που δολοφόνησαν μάνα και κόρη στον Εύοσμο

Την ώρα που στην Μικροκλεισούρα Δράμας έλεγαν το τελευταίο αντίο στον οδηγό ταξί, στη Θεσσαλονίκη η σύζυγος και η κόρη του περνούσαν το κατώφλι του εισαγγελέα ως κατηγορούμενες για τον φόνο του.

Περίπου 48 ώρες μετα τον φόνο, οι δυο γυναίκες ομολόγησαν και ισχυρίστηκαν ότι έσφαξαν το θύμα, καθώς δεν άντεχαν άλλο επειδή τις κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

«Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο» δήλωσε η κόρη του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους  Ιάκωβο Ψωμιάδη η μητέρα είχε φιλοξενηθεί πριν χρόνια και σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών. Όταν ο εισαγγελέας την ρώτησε γιατί έφυγε από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, εκείνη απάντησε: «Έμεινα 3 μήνες. Πόσο ακόμη να έμενα;».

Διαφορετικά δεδομένα από την αδερφή του 49χρονου

Η αδερφή του 49χρονου οργισμένη δήλωσε στο Star πως όλα είναι ψέματα: «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε».

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη γυναίκα και την 18χρονη κόρη του θύματος.

«Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω, μας έχει αφήσει άναυδους» συνέχισε η αδερφή του νεκρού οδηγού ταξί.

Στις δυο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησαν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Star