«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ!» Η Άντζελα Δημητρίου ρίχνει άκυρο στον Γιώργο Τσαλίκη μπροστά στις κάμερες! Έξαλλος ο τραγουδιστής (BINTEO)

«Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!»

Η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος. Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει και της μιλάει για να φωτογραφηθούν μαζί, η Άντζελα Δημητρίου του γυρίζει την πλάτη.

«Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!», δήλωσε έξαλλος ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us», δήλωσε από την πλευρά της η Άντζελα Δημητρίου.

Ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος στην ατμόσφαιρα.