Εκτός εαυτού ο Λιάγκας: «Οχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη, να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας με τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν σε δημοσιογράφους.

Η Ειρήνη Καζαριάν θα συμμετάσχει στην παράσταση «Κούκλες season 2» και πιάστηκε αδιάβαστη σχετικά με τον ρόλο της. Μάλιστα, το μοντέλο, που όπως φάνηκε δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί άρχισε να ειρωνεύεται τους ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος στην εκπομπή του έπαιξε ολόκληρο το βίντεο από τις δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν. Ο παρουσιαστής, που δεν μασά τα λόγια του, άστραψε και βρόντηξε.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Ειρήνη Καζαριάν

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη. Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής… Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα. Δείτε τα βραβεία Χορν, υπάρχουν ταλέντα που σκίζονται και που δουλεύουν στο Εθνικό με 500 και 600 ευρώ το μήνα. Για μένα αυτά είναι ταλέντα. Όχι η κάθε Καζαριάν που είναι αμόρφωτη και της δίνεται η δυνατότητα να παίξει ένα ρόλο και να κράζει σαν να είναι κοράκι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.