Ελλάδα 2019: Παράνομοι μετανάστες έσπασαν στο ξύλο δάσκαλο- Ανύπαρκτη η αστυνομία λένε οι κάτοικοι …(ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο περιστατικό βίας είχαμε αυτή τη φορά στο Βόρειο Έβρο, όπου παράνομοι μετανάστες, χτύπησαν άγρια έναν δάσκαλο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δάσκαλος προχωρούσε με το αμάξι του, όταν παράνομοι μετανάστες του έστησαν μπλόκο και στη συνέχεια προσπαθώντας να τον κλέψουν τον ξυλοκόπησαν.

Το περιστατικό έφερε αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή, όμως όπως λέει ο δήμαρχος Σουφλίου, δεν είναι το μοναδικό και τονίζει πως το πρόβλημα με τους μετανάστες στον Εβρο, είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ενώ ζητά περισσότερη αστυνόμευση.

«Από μετανάστες γίνεται χαμός», λέει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. «Κάθε λίγο υπάρχουν ανεξέλεγκτες ομάδες που διέρχονται, μπαίνουν πολλοί λαθραία, κανείς δεν τους ελέγχει, ο δημότης δεν νιώθει ασφάλεια», συμπληρώνει.

Ο Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου λέει «έχουμε τονίσει πολλές φορές πως υπάρχει πρόβλημα στα χωριά του Βορείου Έβρου». Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει πως μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει με τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοϊδη. «Έχουμε έναν άτυπο πόλεμο χωρίς τα απαραίτητα εφόδια», προσθέτει.

Και συνεχίζει: «Όταν πριν 10 χρόνια, οι υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης ήταν καλά στελεχωμένες με προσωπικό δεν είχαμε τα περιστατικά που έχουμε σήμερα. Αυτό που μας λυπεί είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε παραπάνω, δεν περισεύουμε, ενώ ο εξοπλισμός και τα οχήματά μας είναι απαρχαιωμένα και σε άθλια κατάσταση».

Ολοκληρώνει λέγοντας πως πρέπει να γίνει επανασχεδιασμός της αστυνόμευσης. Επιβάλλεται η παρουσία της αστυνομίας να είναι συνεχής τονίζει, ενώ όπως χαρακτηριστικά τονίζει πως «ανά μια ώρα περνάει τουλάχιστον μια ομάδα 30 ατόμων!!!

Τα σχόλια δικά σας!