Ελληνική Λύση για την υποκίνηση επεισοδίων στα νησιά από τις ΜΚΟ: «Μέχρι χθες η κυβέρνηση έκανε πως δεν ήξερε»

H Eλληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ο οποίος δήλωσε πως οι εξεγέρσεις των παράνομων μεταναστών είναι υποκινούμενες από τις ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση  «Μέχρι χθες οι κυβερνώντες έκαναν πως δεν γνώριζαν τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ σε αυτές τις εξεγέρσεις παρ’ ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ το έχει επισημάνει πολλές φορές και σε όλους τους τόνους».

 Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:   

«ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΜΚΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με αφορμή τις, «κατόπιν εορτής», διαπιστώσεις του κ. Μηταράκη για την υποκίνηση εξεγέρσεων των λαθρομεταναστών από Μ.Κ.Ο. επισημαίνει τα εξής:

Η κυβέρνηση μιλάει σήμερα για την υποκίνηση των λαθρομεταναστών σε εξεγέρσεις από Μ.Κ.Ο. που έχουν σαν αποτέλεσμα τη πρόκληση σοβαρών επεισοδίων και εξαιρετικά επικίνδυνων καταστάσεων στα νησιά.  Μέχρι χθες οι κυβερνώντες έκαναν πως δεν γνώριζαν τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ σε αυτές τις εξεγέρσεις παρ’ ότι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ το έχει επισημάνει πολλές φορές και σε όλους τους τόνους.

Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι γιατί στην τροπολογία που έφερε πρόσφατα η κυβέρνηση δεν προβλέπονται κυρώσεις ή ακόμα και το κλείσιμο όσων ΜΚΟ δρουν παράνομα, αλλά μόνον η καταγραφή τους.

Τι περιμένει η κυβέρνηση και δεν λαμβάνει αποτελεσματικά μέτρα για να κλείσει αυτή “η πληγή” και απλά επιμένει στην λογική της ακινησίας και της ατιμωρησίας; Ακόμα περισσότερα επεισόδια;»