Εντοπίστηκε νεκρός οδηγός σχολικού λεωφορείου – Τον αναζητούσε η Νικολούλη!

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του οδηγού σχολικού λεωφορείου που αναζητούσαν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Τούνελ” και η “Γραμμή Ζωής”. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, από την εξέταση DNA προέκυψε ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Αγριλέζας Σουνίου, ανήκει στον 67χρονο Παναγιώτη Βόσσο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε περιπατητής σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου.

Ο 67χρονος είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς την στις 15 Νοεμβρίου από τα Βριλήσσια όπου διέμενε μόνος. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου Αθηνών που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, παραμένει αδιευκρίνιστη η αιτία θανάτου λόγω της προχωρημένης σήψης. Ο θάνατος πάντως συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνισή του. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εκτιμάται ότι θα ρίξουν περισσότερο φως στην αιτία θανάτου.

Αρχικά την υπόθεση ερευνούσε το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, αλλά στη συνέχεια την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο 67χρονος εντοπίστηκε νεκρός τόσο μακριά από την περιοχή όπου εξαφανίστηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, ερευνάται και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό οικονομικό κίνητρο.