Ερωτικό σκάνδαλο στην TV: Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν σήμερα στο δικαστήριο!

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η παρουσιάστρια εναντίον της σκηνοθέτριας και του κάμεραμαν συζύγου της, τους οποίους κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της

Σε αίθουσα του δικαστηρίου της Ευελπίδων εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της παρουσιάστριας, η οποία εμπλέκεται στο ερωτικό σκάνδαλο της TV.

Η διαδικασία έγινε στις 12.15 κεκλεισμένων των θυρών ενώπιον του προέδρου υπηρεσίας. Παρόντες ήταν η σκηνοθέτις και ο σύζυγός της. Με τα ασφαλιστικά μέτρα, η παρουσιάστρια ζητά να σταματήσουν να απευθύνονται στο πρόσωπό της, να μην την προσβάλουν και να μην την επισκέπτονται στον χώρο εργασίας της.

Η απόφαση για την προσωρινή διαταγή θα βγει τη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της παρουσιάστριας κ. Γιώργος Κακουλάκης  δήλωσε ότι η εντολέας του δέχεται μπούλινγκ από το ζευγάρι κι ότι έχουν καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμΗση για όσα έχουν ακουστεί δημοσίως για την εντολέα του.

Από την πλευρά της η δικηγόρος του ζευγαριού κ. Αριάδνη Νούκα  δήλωσε στο protothema.gr: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και περιμένουμε την απόφαση τη Δευτέρα».