Ηλίας Κολλύρης: Ο εν ενεργεία στρατιωτικός που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένας άλλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ηλίας Κολλύρης είναι ένας από τους πρωτεργάτες του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μαζί με τον Δημήτρη Ρώτα και τον Γιώργο Θεοδώρου αποτέλεσαν τους ανθρώπους αυτούς που δημιούργησαν την ΠΟΜΕΝΣ – την Ομοσπονδία που αποτέλεσε την αποκλειστική αιτία του τέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΕΣ.

Πιθανόν ο Ηλίας Κολλυρης να πολεμήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο εν ενεργεία στρατιωτικό στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Διώχθηκε με μετάθεση που υπογράφηκε απόγευμα Παρασκευής για να τοποθετηθεί στη νέα του μονάδα τη Δευτέρα που ξημέρωνε!!! Δεν παραπονέθηκε και δεν χρησιμοποίησε κανένα site, blog για να μιλήσει για τη δίωξη του.

Με υπομονή και σοβαρότητα στάθηκε στο ύψος του κόντρα σε αήθη και χλευαστικά δημοσιεύματα που τον στοχοποιούσαν και τον ειρωνεύονταν για να προκαλέσουν τον φόβο των εκατοντάδων φίλων του.

Ότι και να έκαναν τα sites, όσα και αν επιχείρησαν οι ανταγωνιστές του, οι φίλοι του διαρκώς πολλαπλασιάζονταν γιατί καθημερινά έφτανε από τη μια άκρη της Επικρατείας στην άλλη, τι σημαίνει Ηλίας Κολλυρης.

Ο Ηλίας Κολλυρης είναι ένας από τους ελάχιστους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικός που έχει τόσες πολλές και δυνατές καλές σχέσεις, με πολιτικούς από όλους τους χώρους και δημοσιογράφους.

Ποτέ όμως αυτές τις γνωριμίες δεν τις χρησιμοποίησε για τον εαυτό του, αλλά τις έκανε γνωριμίες και στους φίλους του, όταν του το ζητάνε, με μόνο γνώμονα να είναι όλοι ευτυχισμένοι, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των συναδέλφων του, που κρατάνε τις όποιες καλές τους γνωριμίες για ίδιον τους όφελος.

Δημοσιογράφοι, συνάδελφοι του στρατιωτικοί, που σήμερα τον στοχοποιούν αυτόν και την Ομοσπονδία του, έχουν γίνει ευρέως γνωστοί μέσω του Ηλία  Κολλυρη, τόσο σε συναδέλφους του, όσο σε πολιτικούς και σε δημοσιογράφους – θεσμούς επιπέδου Γιώργου Αυτιά.

Το δυναμικό της παρουσίας και της προσωπικότητας του, δεν τον κάνουν να παίρνουν τα μυαλά του αέρα και να ποζάρει με φωτογραφίες στα sites και blogs, βγαίνοντας διαρκώς σε ανούσιες συνεντεύξεις, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλοι και αποτελεσματικοί παίκτες, είναι οι ταπεινοί παίκτες.

Ο Ηλίας Κολλυρης δεν έγινε γνωστός μέσα από την ΠΟΜΕΝΣ, όπως έγιναν αλλά πρόσωπα μέσα στην ΠΟΜΕΝΣ. Αυτοί που έπρεπε να τον γνωρίζουν, τον ήξεραν.

Η παρουσία και διαφορά του, με πολλούς άλλους, γίνεται αισθητή ακόμα και όταν δεν μιλάει – όπως επιβεβαιώνεται από τους ενενήντα περίπου συμμετέχοντες στην πολυδιαφημισμένη ημερίδα της Λάρισας.

Στον χώρο της κεντροαριστεράς κάποιοι τον έχουν παρομοιάσει με τον Κώστα Λαλιώτη. Στον χώρο της κεντροδεξιάς, τον παρομοιάζουν με πολλούς δυναμικούς χαρακτήρες της κεντρικής πολιτικής σκηνής…

Πότε μιλάει δημόσια αν και του το ζητάνε πολλοί; Σπάνια.

Πρόσφατα μίλησε για το δημοτικό σχολείο και για τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουν τα παιδάκια ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων και έγινε viral.

Αυτός είναι ο Ηλίας Κολλυρης – ο εν ενεργεία στρατιωτικός που αγαπήθηκε και μισήθηκε όσο κανένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

enoplos.gr