ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “Βρέθηκα περικυκλωμένος από 15 ΑΤΟΜΑ με ΠΑΛΟΥΚΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ” – «Θα μας φάνε ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ – Είναι άλλη φουρνιά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ” 

Ένα άκρως ανησυχητικό και επικίνδυνο συμβάν καταγγέλλει ο συνάδερφος Γιάννης Ρεφειάδης πρώην πρόεδρος του Κ.Σ Κομοτηνής, μια άσχημη περιπέτεια που βίωσε ο ίδιος χτες και θεώρησε σωστό εκτός από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσει και τους συνάδερφους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στον Έβρο !!!

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του κ. Ρεφειάδη : «Προσοχή !!! Για τους φίλους που ανεβαίνουν στο βουνό, ο Έβρος έχει γεμίσει με Αφγανούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κλπ. Μια ομάδα από αυτούς (ούτε ένα γυναικόπαιδο) προσπάθησαν να μου κάνουν μπλόκο στην περιοχή Καλλιθέας κοντά στη διασταύρωση για «Τρείς βρύσες». Με παλούκια στα χέρια μου την πέσανε από τις δύο πλευρές του δρόμου μέσα από τα πεύκα. Προφανώς ήθελαν να… «επενδύσουν» στο μεταφορικό μου μέσο, αλλά ο Ιταλός φίλος μου Fiat Punto δεν δέχτηκε να σταματήσει. Μη σταματάτε για κανένα λόγο !!! «

ihunt.gr

Επίσης για παρόμοιο περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου MAXIMUM FM ο Γιώργος Αποστολόπουλος. Ακόυστε τι είπε :