Η εντυπωσιακή αμαζόνα του Χρήστου Σταϊκούρα!

Ήταν Μάιος του 2013 όταν «Το Βήμα» είχε δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Οι ‘αμαζόνες’ του κ. Στουρνάρα», στο οποίο γινόταν εκτενής αναφορά στις ομολογουμένως όμορφες συνεργάτιδες του τότε υπουργού Οικονομικών.

Ανάμεσα στις τότε συνεργάτιδες του κ. Στουρνάρα αρμόδια για τον νευραλγικό τομέα του νομοπαρασκευαστικού έργου του υπουργείου Οικονομικών ήταν η Γεωργία Μπέη, την οποία μάλιστα είχε βραβεύσει για την αποτελεσματικότητά της ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

O ΒHMAτοδότης αναφέρει:

«Ως γνωστόν, οι άριστοι δεν έχουν τη συμπάθεια των Συριζαίων. Έτσι μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Μπέη επέστρεψε στη Διεύθυνση Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, όπου και ήταν η οργανική της θέση.

Και τα τελευταία πέντε χρόνια «έτρεχε» αποκλειστικά ζητήματα της ΑΑΔΕ. Ωστόσο, η δημόσια υπάλληλος με τις εξαιρετικές περγαμηνές απόδοσης φαίνεται πως δεν θα μείνει αναξιοποίητη από τη νέα κυβέρνηση. Μαθαίνω πως προ ημερών αποσπάστηκε στο ιδιαίτερο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, προκειμένου να αναλάβει πιθανότατα ξανά τον νευραλγικό τομέα του νομοπαρασκευαστικού έργου.

Για την ιστορία του πράγματος, να σας αναφέρω πως μόνο μία βουλευτίνα στο παρελθόν είχε καταφερθεί σε βάρος της κυρίας Μπέη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και οι επιθέσεις αυτές έγιναν τα σκληρά χρόνια της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο κ. Στουρνάρας με τις ‘αμαζόνες’ του προσπαθούσαν να γλιτώσουν τη χώρα από τη χρεοκοπία».