Η επιστολή εν ενεργεία στρατιωτικού στο “Alerttv” για το ΕΚΤΑΚΤΟ δώρο Πάσχα: “Ξεχνάτε γρήγορα, αλλά εμείς θα συνεχίζουμε να βάζουμε πλάτη για την πατρίδα!”

Έκτακτο Δώρο Πάσχα 2020: Οι Ένοπλες Δυνάμεις πάλι εκτός!

Διαβάστε την επιστολή εν ενεργεία στρατιωτικού στο “Alerttv” μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τη στήριξη  των ηρώων που ρισκάρουν την υγεία τους και το έκτακτο δώρο Πάσχα που αφήνει τις Ένοπλες Δυνάμεις πάλι ΕΚΤΟΣ: 

“Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από τις βαρυγδουπες δηλώσεις πολιτικών υπέρ των Στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι μέρα νύχτα κρατούσαν ασφαλή την χώρα μας, από τις ορδές των δήθεν μεταναστών σε Έβρο και νησιά.

Eίναι επίσης ακόμη νωπά τα ρεπορτάζ στο σημείο 0 όπως συνήθιζαν να το αναφέρουν ,συνεντευξεις, υποσχέσεις,μεγάλα λόγια. Ωσπου ήρθε ο αόρατος εχθρός που μας έκλεισε στα σπίτια και που γρήγορα μας έκανε να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που δεν φοράνε άσπρα, ούτε πράσινα,αλλά παραλλαγή!

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού για στήριξη των ηρώων που ρισκαρουν την υγεία τους για κερδίσουν τον αόρατο εχθρό! Ξεχάσαμε όμως γρήγορα τους ήρωες που χάρη σε αυτούς συνεχίζουμε να ζούμε την κανονικότητα. Δεν θα ζητήσουν τίποτα ,δεν θα γίνουν επαίτες γιατί ξέρουν ότι κάνουν την δουλειά τους.

Δέκα χρόνια τώρα σκύβουν το κεφάλι και βάζουν πλάτη σε όλες τις δυσκολίες της πατρίδας…Μπορεί να τους ξεχνάτε όλοι, αλλά κάποια στιγμή ,μια πέμπτη ,πάλι στις 21,00 το βράδυ θα βγείτε στα μπαλκόνια και θα τους χειροκροτάτε!”

 

5 σχόλια

  • Τόσα χρόνια δουλεύουμε και πληρωνόμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν θα χρειαστούμε. Τώρα που χρειαστήκαμε γιατί ζητάτε όλο και περισσότερα χρήματα; Σταματήστε να γκρινιάζετε…. Μας ντροπιάζετε.

  • Πρώτον δεν είσαι ένστολος γιατί αν είσαι θα ήξερες πως πληρωνόμαστε,δεύτερον όταν πας στον Έβρο η σε κάποιο νησί με οικογένεια και παίρνεις 1000€ και πληρώνεις 400€ενοικιο έλα να μου πεις πως θα τα βγάλεις πέρα και τρίτον ναι ρε μεγάλε είναι αδικία να πάρουν δώρο Πάσχα όλοι που είναι στην πρώτη γραμμή κι εγώ που κάνω να δω τα παιδιά μου 15 μέρες να μην τα πάρω και δεν είναι για τα λεφτά,να μας δείξουν απλά ότι νοιάζονται

  • Καλύτερα να μη σχολιάζουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τον στρατό και να νομίζουν ότι ξέρουν τι γίνεται επειδή κάνανε κάποιους μήνες φαντάροι,,τα λεφτά που παίρνουμε (όχι όλοι) είναι λίγα με βάση το τι καλουμαστε να κάνουμε,που όλοι οι έξω κράζετε λες και ξέρετε αλλά κανένας δεν θέλει να να γίνει αυτό για το οποίο πληρωνόμαστε,ΟΧΙ είναι αδικία να πάρει δώρο Πάσχα ότι είναι αυτό μόνο η πρώτη γραμμή,γιατί για να υπάρχει πρώτη γραμμή πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα την δεύτερη γραμμή(αυτού που είναι στον στρατό καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω)για να είναι εκεί η πρώτη γραμμή και μπορείς να σχολιαζεις(ο καθένας που νομίζει ότι ξέρει)πρέπει να είναι κάθε πρωί στην θέση του αυτός που ανήκει στην δεύτερη γραμμη,για να μπορέσει η πρώτη γραμμή να κάνει όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά της πρέπει να είναι ζωντανή και λειτουργική η δεύτερη γραμμή,για να μπορεί να λειτουργήσει όλο το σύστημα ειδικά τώρα με την παγκόσμια επιδημία και να έχεις ξεχάσω το πρόβλημα στα σύνορα σου που μέχρι εχθές ετρεμες και ήταν το καθημερινό σου πρόβλημα οφείλεται λοιπόν στην δεύτερη γραμμή,, οφείλετε λοιπόν σε ολους αυτούς που υπάγονται στον Ελληνικό στρατό χωρίς πρώτες και δεύτερες γραμμές και περνούν αυτά τα 1000€ για να μπορείς εσύ να ξεχάσεις το πρόβλημα στα σύνορα σου και να ασχοληθείς με το θέμα της υγεία σου,,γι’αυτό λοιπόν και λίγα είναι τα λεφτά που περνουνε(όχι όλοι)και άδικο είναι να ξεχωρίσεις κάποιον από αυτό το ολόκληρο κομμάτι γιατί χωρίς τους μεν δεν υπάρχουν οι δε και αντίστροφα…

  • Επιλογή σας είναι ο στρατός, Δεν σας κρατάει κανένας με το ζόρι. . Σας μιλάει Στρατιωτικός με πολλά χρόνια στον Εβρο για να μην με περάσετε για φαν…. Και που είστε Βόρειο ΈΒΡΟ.

  • Επίσης επιλογή σας και η οικογένεια σας και τα παιδιά σας…. Όπως και εμένα αμάν ποία αυτή η μιρλα