Η συγκλονιστική περιγραφή του Δημήτρη Σταρόβα για το βράδυ που πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας [βίντεο]

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έμαθε, ότι έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Η περιγραφή του συγκλονίζει, αφού πληροφορήθηκε για τον θάνατο του τραγουδοποιού με έναν απρόσμενο τρόπο. Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε συγκεκριμένα: «Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει. Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα
Ο Δημήτρης Σταρόβας περιέγραψε στον Γιώργο Λιάγκα τον τρόπο με τον οποίο έμαθε, ότι έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.