Θεσσαλονίκη: Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Χαρδαλιά «δεν παρουσιάζει σοβαρή ψυχιατρική νόσο»

Εξιτήριο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο θα λάβει το Σάββατο, εκτός απροόπτου, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που επιτέθηκε και κατέβρεξε το Νίκο Χαρδαλιά την Τρίτη.

Θυμίζουμε πως η 44χρονη οδηγήθηκε εκεί την Τετάρτη, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) έπειτα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή».

Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, απ’ όπου ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί την 12η Ιουνίου. Το δικαστήριο ήρε την κράτηση της αλλά, με εισαγγελική διάταξη, οδηγήθηκε στο ΨΝΘ για 48ωρη νοσηλεία.
Δεν αντιμετωπίζει σοβαρή ψυχική πάθηση η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια

«Αύριο το μεσημέρι, μετά τη σύνταξη της σχετικής ιατρικής γνωμάτευσης, θα πάρει εξιτήριο και θα παραστεί στη δίκη. Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός» σημείωσε στο GRTimes η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος υπεράσπισης της 44χρονης.

«Διαγνώστηκε μια ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα της και υπάρχει σύσταση για την παρακολούθηση της από ιδιώτη γιατρό ή την ένταξη της σε κάποιο πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης. Αντιλαμβανόμενη τις συνέπειες του γεγονότος είναι απολύτως συνεργάσιμη με τους ψυχιάτρους» πρόσθεσε επίσης η δικηγόρος της 44χρονης που πέταξε νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

«Νεκροθάφτη μας κατέστρεψες» φέρετε να φώναξε η 44χρονη στον Νίκο Χαρδαλιά
Η 44χρονη που δηλώνει παρουσιάστρια, πλησίασε το Νίκο Χαρδαλιά το απόγευμα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη και ενώ αρχικά έδειχνε να θέλει απλά να συνομιλήσει με τον υφυπουργό, εν τέλει τον εξύβρισε και του πέταξε ένα ποτήρι νερό.

Το κατηγορητήριο σε βάρος της, έπειτα και από τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνει πως η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες, θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του.

Όπως αναγράφεται επίσης στη δικογραφία, όταν πραγματοποιήθηκε το παραπάνω περιστατικό, η 44χρονη συνοδευόταν από τον ανήλικο γιο της ο οποίος τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη από γυναίκα αστυνόμο της Ασφάλειας. Στη συνέχεια έπειτα από υπόδειξη της μητέρας του, μεταφέρθηκε στο σπίτι των πεθερικών της και παρελήφθη από τον από το παππού και τη γιαγιά του.