Θεσσαλονίκη: Σε παγκάκι στην Ανάληψη βρέθηκε ο ράπερ Lamanif – Toν πήγαν σε νοσοκομείο

Ο 24χρονος Λάμπρος Μανιφάβας δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς – Ούτε γιατί εξαφανίστηκε ούτε εάν υπάρχουν από πίσω κυκλώματα με «αφέντρες» και εκβιαστές, που τον είχαν παγιδέψει

Μόνος του, να κάθεται σε ενα παγκάκι στην περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης, βρέθηκε στις 2 τα ξημερώματα ο 24χρονος ράπερ Lamanif, που προ ημερών ειχε εκφράσει πρόθεση, μέσω των social media, να τερματίσει τη ζωλη του.

Ο Λάμπρος Μανιφάβας βρέθηκε σε καλή κατάσταση, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην Αστυνομία για τα διαδικαστικά. Οι αστυνομικοί ειναι σε συνεννόηση με την Εισαγγελία, για να δουν τελικά αν θα σχηματιστεί δικογραφία και θα ασκηθούν διώξεις, σύμφωνα με το νέο νομικό πλαίσιο, ενώ ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν εχει πει κάτι στους αστυνομικούς.

Ούτε γιατι το εκανε, ουτε αν υπάρχουν απο πίσω κυκλώματα με «αφέντρες» και εκβιαστές που τον ειχαν παγιδέψει στα δίχτυα τους.

Η διαδικασία ειναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι από την Αστυνομια είχε συσταθεί ειδικη ομάδα για τον εντοπισμό του.

protothema.gr