Θρίλερ με Ματέο Γκαρσία: Ο παίκτης θέλει Ολυμπιακό, η Λας Πάλμας τον στέλνει Ερυθρό Αστέρα!

Ο Ματέο Γκαρσία είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αλλά η Λας Πάλμας τον έχει πουλήσει στον Ερυθρό Αστέρα παρά την θέληση του παίκτη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Ματέο Γκαρσία. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραδέχθηκε ότι για τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ υπάρχει συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης προτιμά τον Ολυμπιακό.

«Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λας Πάλμας έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία. Τα έχουμε βρει, αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Γκαρσία με την ομάδα. Προσωπικά, αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό ότι θα ήμουν υπέρ της ομάδας της χώρας μου. Εμείς ως Λας Πάλμας συμφωνήσαμε σε ό,τι έπρεπε και τώρα είναι ζήτημα καθαρά του παίκτη», δήλωσε ο Μιλοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα «Novosti».

Οπως αναφέρει το Sport24, συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 2,6 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο (650.000 ευρώ το χρόνο), ενώ οι Σέρβοι φέρεται να του δίνουν περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Οι Σέρβοι αναφέρουν επίσης, ότι η συμφωνία της ισπανικής ομάδας με τον Ερυθρό Αστέρα έκλεισε γύρω στο 1,8 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις. Το ζητούμενο είναι τι θα πράξει ο Ματέο Γκαρσία…