Ισοπεδώνει Αυγενάκη ο ΠΑΟΚ: «Επίορκος και εντολοδόχος του Ολυμπιακού! – «Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

Πρωτοφανούς σκληρότητας ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ για τον Λευτέρη Αυγενάκη, του οποίου ζητά την απομάκρυνση για «Τη φούσκα που έστησε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».
Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ ζητά από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνση του Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πώς αποδείχθηκε εντολοδόχος του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!