Καλόλιμνος: Έλληνας ψαράς «στόλισε» την τουρκική ακτοφυλακή που τον παρενόχλησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τουρκική ακτοφυλακή παρενόχλησε ελληνικά καΐκια – Δείτε πώς τον στόλισε ο Έλληνας ψαράς

Καθημερινό φαινόμενο είναι οι παρενοχλήσεις Ελλήνων ψαράδων από την τουρκική ακτοφυλακή, προκαλώντας τη φυσική αντίδραση των πρώτων.

Σύμφωνα με αναγνώστη του blogspot Παράπονα της Ρόδου, το περιστατικό έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν Έλληνες ψαράδες πήγαν να ψαρέψουν  έξω από την Κάλολυμνο μερικά μίλια από την Κάλυμνο.

Τότε, η τουρκική ακτοφυλακή αποφάσισε να παρέμβει. Παρά τους ελιγμούς, οι Έλληνες ψαράδες έδειξαν ότι όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και χιούμορ την παρενόχληση. Δεν παρέλειψαν δε να πουν τα… κάλαντα στα γαλλικά, «στολίζοντας» τους λιμενικούς της τουρκικής ακτοφυλακής.

«Πάρε φόρα! Ευθεία! Ευθεία!» ακούγεται σε κάποια στιγμή η φωνή ενός ψαρά. «Το πολύ πολύ να μας κλάσετε τα αρχ@@@@», «α ρε που@@@@ς γιοι, γαμ@@@@ς» είναι μερικά απ’ τα «γαλλικά» που τους λέει.

Το βίντεο, έχει υποστεί επεξεργασία, αφού η αντίδραση του Έλληνα ψαρά είναι αρκετά αθυρόστομη.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά παρόμοια περιστατικά που έχουν έρθει στο φως τη δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες – με αποκορύφωμα την απειλή από σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής να εμβολίσει καΐκι Ελλήνων ψαράδων στα Ίμια ανήμερα των Χριστουγέννων.