Κλήρωση Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και Άρη! (ΦΩΤΟ)

Τους αντιπάλους στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον προκριθούν σ’ αυτή τη φάση έμαθαν η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος κι ο Άρης, όπως και ο ΠΑΟΚ, αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από τον Άγιαξ, θα παίξει στα πλέι οφ του Europa League με τον νικητή του ζευγαριού Σλόβαν Μπρατισλάβας -Ντάνταλκ. Το έργο του Δικεφάλου του Βορρά είναι θεωρητικά εύκολο, μιας και διαθέτει μία πιο ποιοτική ομάδα από τους αντιπάλους τους.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 22 Αυγούστου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς στην Τούμπα στις 29/8.

Αν η ΑΕΚ περάσει την Κραϊόβα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας-Τραμπζονσπόρ. Η Ενωση θα φιλοξενήσει την πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ, στις 22 Αυγούστου, και θα πάει μία εβδομάδα αργότερα (29/8) στην Τσεχία ή στην Τουρκία για τη ρεβάνς.

Αν ο Άρης ξεπεράσει το εμπόδιο της Μόλντε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ. Οι «κίτρινοι» θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο ματς, στις 22/8 και να έχουν τη ρεβάνς της 29ης Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τέλος, ο Ατρόμητος, αν περάσει τη Λέγκια, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μίντιλαντ-Ρέιντζερς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα δώσει το πρώτο ματς στο Περιστέρι στις 22 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί εκτός έδρας στις 29 του μήνα.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ από τους πρωταθλητές

Τα ζευγάρια των πλέι οφ από τους μη πρωταθλητές