Κομοτηνή: Νέο γλέντι από τσιγγάνους – Το μετέδωσαν οι ίδιοι μέσω live μετάδοσης! (βίντεο)

Την ώρα που ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήριζε ως «ακρότητες» τις εικόνες με τους Έλληνες πολίτες να μαζεύονται σε πλατείες, οι τσιγγάνοι της Κομοτηνής έκαναν νέο τρικούβερτο γλέντι.

Μάλιστα δεν δίστασαν να το μεταδώσουν… live μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλα αυτά έγιναν το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που τα ΜΜΕ έκαναν αναφορά στα «υπαίθρια πάρτι».

Στην Κομοτηνή δεκάδες άνδρες και γυναίκες, κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον, χόρευαν ασταμάτητα, έπιναν αλκοόλ και διασκέδαζαν επί ώρες, με τη μουσική στη διαπασών! Όταν όμως, έφτασαν αστυνομικοί, το πάρτι διαλύθηκε χωρίς να κοπούν τα σχετικά πρόστιμα!

Πρόσφατα, δεκάδες Ρομά είχαν προκαλέσει το αδιαχώρητο σε ένα άλλο σπίτι στην Κομοτηνή, όπου είχαν συγκεντρωθεί με αφορμή έναν αρραβώνα, προκαλώντας αναστάτωση στους υπόλοιπους κατοίκους με την πρόθεσή τους να τηρήσουν τις παραδόσεις τους και όχι τις οδηγίες περί εφαρμογής των μέτρων. Μετά από 35 λεπτά, όμως, ο πατέρας του γαμπρού είχε καταλάβει το λάθος και ζήτησε από τους καλεσμένους να το διαλύσουν.