Κορωνοϊός – Μύκονος: Πρόστιμο 3.000 ευρώ στον διαχειριστή της βίλας που έγινε το παρτι!

Πρόστιμο 3.000 ευρώ επιβλήθηκε στον διαχειριστή της βίλας στην Φτελιά της Μυκόνου όπου και έγινε το πάρτι όπου συμμετείχαν 500 άτομα.
Στην Σύρο προκειμένου να δικαστεί θα βρεθεί στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) ο διαχειριστής της βίλας στην Φτελιά της Μυκόνου όπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (19/8) το πάρτι, στο οποίο συγκεντρώθηκαν 500 άτομα.

Οι κατηγορίες τις οποίες και αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι για παράβαση των μέτρων του κορωνοϊού, για πρόληψη και διάδοση ασθενειών, ενώ στον ίδιο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

Ο ίδιος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Κώστα Δοκιμάκη, θα μεταβεί το Σάββατο (22/8) στην εισαγγελία προκειμένου να δικαστεί από το Αυτόφωρο, ενώ στην συνέχεια θα λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Όσον αφορά το ζευγάρι των αλλοδαπών που έχει καταγωγή από την Βενεζουέλα, αλλά είναι μόνιμοι κάτοικοι Ισπανίας είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο αναφοράς για τον κορωνοϊό έσπασαν την καραντίνα προκειμένου να πάνε στο πάρτι αφέθηκε ελεύθερο και επέστρεψε στο κατάλυμα του.

Σε αυτούς επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, στον καθένα για παραβίαση των μέτρων, ενώ μεταξύ άλλων αντιμετωπίζουν κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς είχαν πάνω τους μικροποσότητα κοκαϊνης.