Σοκάρει ο παρουσιαστής του CNN: «Είχα παραισθήσεις από τον Covid-19, τουρτούριζα τόσο που έσπασα ένα δόντι!»

Ο Κρις Κουόμο μιλά για τον κορωνοϊό και συγκλονίζει – «Είδα τον νεκρό πατέρα μου να μου μιλάει» – «Ένιωθα ότι κάποιος χτυπάει το σώμα μου σαν να ήμουν πινιάτα»

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Αμερικανού παρουσιαστή του CNN, Κρις Κουόμο, αδερφού του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη. Ο παρουσιαστής του CNN Κρις Κουόμο αφηγείται τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε αφότου νόσησε από τον Covid- 19 και όπως λέει «ένιωθα ότι κάποιος χτυπούσε το σώμα μου σαν να ήμουν πινιάτα. Στο ύπνο μου είχα παραισθήσεις, έβλεπα τον νεκρό πατέρα μου. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Ο Κουόμο συνεχίζει από το υπόγειο του σπιτιού του την εκπομπή του στο CNN και λέει: «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεχίσω την εκπομπή αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει» και πρόσθεσε ότι «προφανώς δεν είμαι εγώ η είδηση, υπάρχουν τόσο πολλοί άνθρωποι που νοσούν». Ο παρουσιαστής είναι σε καραντίνα στο υπόγειό του προκειμένου να μην κολλήσει την οικογένειά του. Ωστόσο, ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του την δυσάρεστη εμπειρία που είχε ένα 24ωρο μετά τη διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό.

«Άρχισα να τουρτουρίζω τόσο πολύ που έσπασα ένα δόντι, έκανε από 38 έως 39, 4 πυρετό. Ένιωθα ότι κάποιος χτυπάει το σώμα μου σαν να είμαι πινιάτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κρις Κουόμο προσθέτει ότι είχε παραισθήσεις κι ότι είδε στον ύπνο του τον πατέρα του, πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Μάριο Κουόμο, ο οποίος απεβίωσε το 2015. «Όλη τη νύχτα… σας λέω, είχα παραισθήσεις. «Ο πατέρας μου ,μου μιλούσε. Είδα άτομα από το κολέγιο. Άτομα που δεν έχω δει από τότε. Ήταν τρομακτικό αυτό που έζησα χθες το βράδυ (το βράδυ της Τετάρτης)».

Ο αδερφός του, Άντριου Κουόμο, κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, δεν διστάζει να παραδεχτεί στους δημοσιογράφους ότι ανησυχεί για τον Κρις. «Όλοι ανησυχούν για την οικογένειά τους και γι΄ αυτούς που αγαπούν», δηλώνει.