Κορωνοϊός – Χαρδαλιάς: «Πάσχα τέλος, μην κάνουμε λάθος τώρα» (βιντεο)

«Φέτος δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε, δεν θα πάμε σε εκκλησίες» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας –  Αναστέλλεται η λειτουργία της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα
 
Την αναστολή της λειτουργίας της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες ως μέτρο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.  Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως οι υπόλοιπες μονάδες της ΔΕΗ θα λειτουργούν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό για λόγους ασφαλείας.

Για την έξοδο του Πάσχα είπε «φέτος δεν θα πάμε σε εκλκλησίες, δεν θα σουβλίσουμε δεν θα πάμε στο χωριό. Θα μείνουμε σπίτι για να γιορτάσουμε με όλους τους αγαπημένους μας. Αν βρεθούμε έξω θα είναι μεγάλο λάθος. Αυτό βοηθά τη νόσο.  Όσο κάποιοι αγνοούν τα μέτρα η επιλογή μας θα είναι περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα. Μένουμε σπίτι χωρίς δικαιολογίες».

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι 6.209 συμπολίτες μας ελέγχονται για κατοίκον περιορισμό. Από τους 400 ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι 22 παραβιασαν την καραντίνα και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του