Κ.Βελόπουλος: «Γιατί παραγγείλατε 25 εκατ. εμβόλια – Είμαστε 11 εκατ.»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και για το γεγονός πως έχει παραγγείλει 25 εκατομμύρια εμβόλια, την ώρα που οι πολίτες της χώρας είναι 11 εκατομμύρια.

«Ποιοι είστε εσείς που αποφασίζετε ενώ δεν είστε επιστήμονες για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου; Να πάνε οι 100 πρώτοι πολιτικοί να κάνουν το εμβόλιο. Να πάνε μετά σε ΜΕΘ για μια μέρα να βγουν μετά και να περπατήσουν και αν δεν κολλήσουν κορωνοϊό σε κάποιες μέρες τα ξαναλέμε. Να γίνουν αυτοί πειραματόζωα» είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ αναφέρθηκε και στις στο γεγονός τ’ ότι η Ελλάδα παρήγγειλε 25 εκατ. εμβόλιαι: «Πώς παραγγείλατε εμβόλια ενώ δεν υπάρχουν μελέτες; Κι όταν δεν έγιναν μελέτες για παιδιά κάτω των 8 ετών; Γιατί το παίζετε κορώνα γράμματα;» ανέφερε ο Κ. Βελόπουλος για να προσθέσει «γιατί παραγγείλατε 25 εκατ. εμβόλια. Εμείς είμαστε 11 εκατ. Γιατί δεν τολμούν να πουν ότι έχουμε 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Ποιος μου εγγυάται ότι οι επιστήμονες που βγαίνουν στα παράθυρα σήμερα δεν έχουν πάρει χρήματα για να πουν κάτι καλό για την εκάστοτε εταιρία;» τόνισε.