Λαρισαίοι επιχειρηματίες: Ακατανόητη η απόφαση για το λουκέτο στις 12 – Θα πηγαίνει στα πάρκα ο κόσμος

«Μουδιασμένους» άφησε τους επαγγελματίες της Λάρισας η απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα και έως τις 7 το πρωί τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή.

Μιλώντας στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας κ. Αλέκος Σακελλάρης, έκανε λόγο για μια «ακατανόητη» απόφαση, η οποία δείχνει την αδυναμία της πολιτείας να εντοπίσει αυτούς που παρανομούν, με αποτέλεσμα να επηρεάζονται όλοι οι επαγγελματίες και πρόσθεσε πως η πλειοψηφία των καταστηματαρχών τήρησε πιστά της οδηγίες που δόθηκαν.

Ακόμη, άφησε αιχμές για την επιλογή του να υπάρξει κλείσιμο σε ολόκληρο το νομό, όταν τα κρούσματα έχουν εντοπιστεί ως επί το πλείστον στον Αμπελώνα και θεωρώντας πως όσα εντοπίστηκαν εντός της πόλης της Λάρισας δεν δικαιολογούν μια τόσο σκληρή απόφαση σε έναν ήδη «χτυπημένο» κλάδο.

Παράλληλα, όπως δήλωσε ο κόσμος που πραγματοποιεί τη βραδινή του βόλτα θα μεταφερθεί από τα καταστήματα όπου τηρούνται τα μέτρα, άναρχα σε πλατείες και πάρκα, μέρη που είναι δυσκολότερο να ελεγχθούν.