Μαγκουάιρ: Τα βράδια στη Μύκονο με 70.000 ευρώ σε αστακούς και σαμπάνιες – Τι έγινε στο πάρτι σε βίλα

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ πέρασε νύχτες ξέφρενης διασκέδασης, όπως αναφέρει η Dailymail, πριν από τη σύλληψη του στη Μύκονο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ποδοσφαιριστής για πέντε περίπου ώρες έπινε. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι η αδελφή του δέχθηκε επίθεση από τους Βρετανούς, οι οποίοι την χαράκωσαν στο μπράτσο. Ο Μαγκουάιρ προσγειώθηκε με αεροπλάνο στη Μύκονο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Σεβίλλη.

Ο ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε αρκετά μπαρ και κλαμπ με την παρέα του και τους συγγενείς του από την ημέρα που έφθασε στο νησί. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν τον Μαγκουάιρ να ξοδεύει χιλιάδες ευρώ για σαμπάνιες και άλλα πολυτελή ποτά όπως επίσης και για αστακούς πριν ξεσπάσει ο καβγάς. Όπως αναφέρει η Sun, την Τρίτη ο ποδοσφαιριστής και η παρέα του ξόδεψε 70.000 ευρώ, 69.914 ευρώ για την ακρίβεια, σε ποτά και φαγητά. Στην παρέα ήταν και ο ποδοσφαιριστής Ρος Μπάρκλεϊ. Κατανάλωσαν vintage μπουκάλια σαμπάνιας, κοκτέιλ και άλλα ποτά σε γνωστό μπιτς μπαρ. Κατανάλωσαν μια σαμπάνια Dom Perignon Brut 2002, αξίας 20.000 ευρώ, ένα μπουκάλι Armand de ­Brignac Champagne, αξίας 18.500 ευρώ και μερικά μπουκάλια ουίσκι αξίας 830 ευρώ. Φυσικά για να καλύψουν και την πείνα τους κατανάλωσαν αστακούς αξίας 1.300 ευρώ και επτά ­ribeye αξίας 820 ευρώ.

Η παρέα διασκέδασε στην VIP περιοχή του μαγαζιού και τους κόστισε περίπου 2.200 ευρώ. Το επόμενο απόγευμα η βραδιά πήρε την περίεργη τροπή με τον Μαγκουάιρ να καταλήγει στο κελί του ΑΤ Μυκόνου. Την επόμενη βραδιά δέχθηκε μια φραστική επίθεση από την παρέα των Βρετανών, αλλά δεν δόθηκε έκταση. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής παρευρέθηκε σε πάρτι σε ιδιωτική βίλα Έλληνα επιχειρηματία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, και αποχώρησε όταν οι αστυνομικοί επενέβησαν στις 4:15 το πρωί για να διαλύσουν το πάρτι. Ένας από τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι “ο Χάρι ήταν εκεί, κατάφερε να φύγει πριν φτάσει η αστυνομία. Διασκέδαζε με μια παρέα φίλων και δεν συμπεριφέρθηκε άσχημα”. Την επόμενη ημέρα η παρέα του Μαγκουάιρ επέστρεψε στο δημοφιλές μπιτς μπαρ. Την Πέμπτη τ βράδυ, πηγές υποστηρίζουν ότι ο Μαγκουάιρ “έπεσε” πάνω στους ίδιους Βρετανούς που τον είχαν βρίσει, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΡ