“Μαϊμού” γιατρός: Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανυποψίαστων θυμάτων του – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που έπεσαν θύματα του “γιατρού-μαϊμού”, ο οποίος από το 2014 εμφανιζόταν με τον αέρα του μεγαλογιατρού, με γνωριμίες με ανθρώπους σε υψηλά πόστα. Στα ανυποψίαστα θύματά του συστηνόταν ως διακεκριμένος επιστήμονας που συνεργαζόταν με μεγάλο νοσοκομείο της Ελβετίας, ενώ σε κάποιους άλλους εμφανιζόταν με μία άλλη ιδιότητα, αυτή του πιλότου.

«Το όνομα που μας συστήθηκε ήταν Νικόλαος Κόντος. Μαθαίναμε ξέρω εγώ ότι είναι και πιλότος, μαθαίναμε και ότι οι φίλοι που τον ψάξαμε δεν τον ήξεραν ως πιλότο. Αυτός έλεγε ότι με την Ελβετία συνεργαζόταν με ένα κέντρο και από εκεί του έστελναν τα σκευάσματα. Δύο άτομα ήμασταν και δώσαμε 700. Πέταγε μία τιμή και όπου έπιανε», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στο Mega μία γυναίκα που έπεσε θύμα του. Όπως σημειώνει η ίδια, υπάρχει μάλιστα περίπτωση καρκινοπαθούς η οποία φέρεται να διέκοψε τη φαρμακευτική της θεραπεία παρασυρόμενη από τις υποσχέσεις του 47χρονου ότι τα βότανα θα την κάνουν καλά.

Στο Mega, όμως, μίλησε και μητέρα ενός 16χρονου σήμερα αγοριού, το οποίο αντιμετώπιζε μία σοβαρότατη ασθένεια. Το γεγονός ότι στράφηκαν στα σκευάσματα από βότανα του γιατρού – μαϊμού είναι η αιτία, όπως αναφέρει, το παιδί της αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να περπατήσει.

«Το έπαιζε εκτός από βοτανολόγος και φανατικός χριστιανός. Αυτή η πορεία του να κοπεί η κορτιζόνη έγινε μέσα σε περίπου 20 ημέρες και το παιδί μου κατέρρευσε», αναφέρει μεταξύ άλλων η μητέρα του 16χρονου αγοριού.

Δείτε τα βίντεο από το Mega: