Μετωπική επίθεση Μ.Γκέιτς σε Ν.Τραμπ γιατί ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκοψε την επιδότηση στο «μαγαζάκι» του, τον ΠΟΥ!

Η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ν.Τραμπ να «παγώσει» την χρηματοδότηση του ΠΟΥ γιατί «απέκρυψε πληροφορίες για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού», είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει πόλεμος μεταξύ της Δημοκρατίας και του «παγκόσμιου καρτέλ της υγείας».

Ο Μ.Γκέιτς κατέχει το 25% των μετόχων της εταιρείας κολοσσού Ecolab (έσοδα 2019, 14,9 δις δολάρια) που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και έχει στενή σχέση και είναι «συγκοινωνούντα δοχεία» με τον ΠΟΥ!

Συγκεκριμένα ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε μέσω ενός tweet που δημοσίευσε νωρίς το πρωί ώρα Ελλάδος, αναφορικά με την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει τη χρηματοδότηση στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ): «Η διακοπή της χρηματοδότησης για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας κρίσης υγείας είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται», δήλωσε ο Γκέιτς σε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του.

«Η δουλειά τους επιβραδύνει την εξάπλωση της ασθένειας COVID-19 και εάν σταματήσει αυτό το έργο, κανένας άλλος οργανισμός δε μπορεί να τους αντικαταστήσει», είπε, προσθέτοντας ότι ο κόσμος χρειάζεται τον ΠΟΥ «τώρα

«Η εξέλιξη δεν είναι άσχετη και με την στοχοποίηση του Μπιλ Γκέιτς από τον Αμερικανό ηγέτη: Ο ιδιοκτήτης της Microsoft, ουσιαστικά ελέγχει το 25% του ΠΟΥ και χρηματοδοτεί αφειδώς τον Οργανισμό. Ενας πόλεμος Ντόναλντ Τραμπ κατά Μπιλ Γκέιτς, ένας πόλεμος της δημοκρατίας κατά του παγκόσμιου καρτέλ υγείας, φαίνεται ότι μόλις ξεκίνησε».

Ποια είναι η πραγματικότητα με τον ΠΟΥ;

«Αρκεί να ανατρέξει κανείς στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για το 2018 – 2019 προκειμένου να ανακαλύψει την ετήσια χρηματοδότηση των 400 εκατομμυρίων δολαρίων (!!!) από το ίδρυμα Bill and Melinda Gates.

Αυτό από μόνο του, φυσικά, δεν θα ήταν επιλήψιμο, αν, την ίδια στιγμή, δεν διέθετε το 25% των μετόχων της εταιρείας κολοσσού Ecolab (έσοδα 2019, 14,9 δις δολάρια) που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και δεν εκτοξευόταν η αξία της Microsoft σε δυσθεώρητα ύψη λόγω του παγκόσμιου μηνύματος «Μένουμε σπίτι»

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η καθαρή αξία της περιουσίας του υπερβαίνει τα 93 δισεκατομμύρια δολάρια και θεωρείται ο ισχυρότερος άνθρωπος στον πλανήτη στο καρτέλ των φαρμάκων.

Ο ΠΟΥ ανήκει (τυπικά) στον ΟΗΕ.

Μυστηριωδώς από το Φεβρουάριο του 2018 ο Μπιλ Γκέιτς με άρθρα και ομιλίες προειδοποίησε πως: «Το 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους».

Τον Δεκέμβριο του 2019, όντως ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού, για τον οποίο ο ΠΟΥ πριν τρεις μήνες έλεγε ότι δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και πριν από δύο μήνες έλεγε ότι «Το πρόβλημα είναι μικρής έκτασης». Γιατί άραγε; Μήπως για να αποκοιμίσει τον πλανήτη και να μοσχοπουλήσει εν συνεχεία το εμβόλιό του ο Μ.Γκέιτς; Και να προωθήσει το «τσιπάρισμα» στους ανθρώπους, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του;