Με παρέμβαση Γεωργιάδη σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας οικογένειας από τον Μαραθώνα!

Μετά την ένταση και τα μικροεπεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, με παρέμβαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, σταμάτησε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο πλειστηριασμός σταμάτησε με δική του παρέμβαση στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

«Δεν θα αφήσουμε μία τραγωδία να καταστρέψει μια οικογένεια», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ευχαριστώντας την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για την άμεση ανταπόκριση και την τράπεζα που σταμάτησε τον πλειστηριασμό.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Διάβασα για τις διαμαρτυρίες για τον πλειστηριασμό για τον πυροπαθή. Ζήτησα από την Ένωση Τραπεζών να επανεξεταστεί το ζήτημα διότι ήταν βαθιά κοινωνικό. Εξέτασε γρήγορα η Ένωση με την τράπεζα αν όντως αυτά είναι πραγματικά περιστατικά. Διαπιστώθηκε ότι είναι είναι αληθινά περιστατικά κι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ένας καλοπληρωτής. Η οικογένειά του βρέθηκε σε αδυναμία μετά την καταστροφή. Υπό την έννοια αυτή η τράπεζα αποφάσισε να αναστείλει τον πλειστηριασμό«.