Μητσοτάκης στο Βερολίνο: Με στρατιωτικές τιμές η υποδοχή από τη Μέρκελ! (BINTEO)

Σε θερμό κλίμα οι έως τώρα συναντήσεις του πρωθυπουργού – Στις 14.15 οι κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μέρκελ – Προηγήθηκε συνάντηση με τον Όλαφ Σολτς

Με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η υποδοχή του πρωθυπουργού έγινε με απόδοση στρατιωτικών τιμών, ενώ οι δύο ηγέτες άκουσαν καθιστοί την ανάκρουση των εθνικών ύμνων, τακτική που ακολουθεί εκτός πρωτοκόλλου η κυρία Μέρκελ μετά τα επεισόδια κατά τα οποία καταγράφηκε να τρέμει.  Οι προγραμματισμένες κοινές τους δηλώσεις είναι για τις 14.15, ενώ το κλίμα στις έως τώρα συναντήσεις είναι ιδιαίτερα θερμό, όπως επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

https://www.youtube.com/watch?v=UdowEar6Zwo

Καλό κλίμα στη συνάντηση με Σολτς

Στη συνάντηση που είχαν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς αναφέρεται το Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Όλαφ Σολτς υποδέχεται τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο υπουργείο Οικονομικών. Ένα από τα πολλά ζητήματα στα οποία θα αναφερθούν, είναι η οικονομική πολιτική της νέας ελληνικής κυβέρνησης», προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.