Μυστηριώδες tweet Ντ.Τραμπ: «Έχω μια πολύ σημαντική πληροφορία για τον “κινέζικο ιό” – Θα δώσω συνέντευξη Τύπου σήμερα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ένα μυστηριώδες μήνυμα, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου εντός της ημέρας για να κοινοποιήσει μία «πολύ σημαντική πληροφορία» της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρεται στον κορωνοϊό ως «chinese virus» δηλαδή ως «κινέζικο ιό» κάτι που έχει προκαλέσει επανειλημμένα τις αντιδράσεις της Κίνας.

Ίσως τελικά αυτή η αναφορά να μην είναι τυχαία αλλά να κρύβει κάτι «βαθύτερο» από πίσω σχετικά με την προέλευση του ιού.

Η FDA (Food and Drug Administration ) είναι ο ομοσπονδιακός οργανισμός των ΗΠΑ που εποπτεύει την αδειοδότηση και διάθεση των φαρμάκων στο αμερικανικό έδαφος, κάτι που σημαίνει πως η πληροφορία μπορεί να αφορά κι ενδεχόμενο φάρμακο.

«Θα δώσω συνέντευξη Τύπου σήμερα για να συζητήσω για πολύ σημαντική πληροφορία της FDA σχετικά με τον Κινεζικό Ιό», έγραψε ο Τραμπ, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις


Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο tweet ανέφερε πως έκανε πολύ καλά που πήρε πολύ σοβαρά τον κορωνοϊό από την πρώτη στιγμή κλείνοντας τα σύνορα με την Κίνα.