“Μy Style Rocks”: Φαβορί των υποψηφίων η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, πρώην λιμενικός, Κατερίνα Πλακίδα! Μετά τα social media, αποφάσισε να … “ταράξει” και τις οθόνες μας! (φωτο)

Την Κατερίνα Πλακίδα τη γνωρίσαμε ως λιμενικό, έναν δυναμικό και ευθύ χαρακτήρα, που έχει «ταράξει» ουκ ολίγες φορές τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μετά την αποχώρηση της από το Λιμενικό Σώμα, την βλεπουμε να συμμετέχει σε βίντεο κλιπ, επαγγελματικές φωτογραφήσεις κτλ. Μάλλον βρήκε τον δρόμο που ήθελε να ακολουθήσει από μικρή… (Δείτε εδώ)

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα από τα φαβορί των υποψηφίων στο «my style rocks» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ!  Άλλωστε η Κατερίνα ανέκαθεν ξεχώριζε για τις στυλιστικές της προτιμήσεις, καθώς ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και το στυλ της  μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά extreme και πρωτότυπο ! Αυτο φαίνεται να αρέσει στο κοινό της το οποίο είναι ευρύ εδώ και χρόνια και δη αυτό των sosial media που φαίνεται ότι το κατέχει αρκετά.

Να της ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία και ελπίζουμε να την δούμε άμεσα στις οθόνες μας, να δίνει… «πόνο» όπως μόνο αυτή ξέρει!

Mπέττυ Γιάννα