Νέες φρικιστικές αποκαλύψεις: Ψάχνουν τους 4 που έβλεπαν τον 62χρονο καθηγητή να ασελγεί στον ανήλικο μαθητή του!

Το ενδεχόμενο να κρύβεται ένα κύκλωμα παιδόφιλων ερευνούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη σύλληψη του 62χρονου καθηγητή που κακοποιούσε σεξουαλικά για επτά συνεχόμενα χρόνια, τον 15χρονο σήμερα μαθητή του.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά τη σύλληψη του φιλόλογου που είχε μετατρέψει τη ζωή του ανήλικου σε κόλαση, πληροφορήθηκαν ότι την τελευταία φορά που ο καθηγητής ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του ήταν παρόντα κι άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν την ίδια ηλικία με τον εκπαιδευτικό. Το περιστατικό αυτό συνέβη στις 3 Φεβρουαρίου και όπως ανέφερε ο 15χρονος ο φιλόλογος ασέλγησε εις βάρος του, ενώ την ίδια ώρα οι τέσσερις παρατηρητές παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον….

Το γεγονός αυτό σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Έτσι, ξεκίνησαν τις έρευνες για την αναζήτηση των τεσσάρων ατόμων. Ο καθηγητής που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, παρά τις επίμονες προσπάθειες των αστυνομικών δεν “έσπασε” τονίζοντας τους ότι “Δεν θα σας πω τίποτα. Θα μιλήσω μόνο στον εισαγγελέα”.

Έτσι οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, με τη συνδρομή συναδέλφων τους από άλλες υπηρεσίες ξεσκονίζουν πλέον τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο του εκπαιδευτικού προκειμένου να βρουν ίχνη, που θα αποδεικνύουν παρόμοιες πράξεις ή διακίνηση πορνογραφικού υλικού με ανήλικους είτε με τους τέσσερις φίλους του είτε με άλλα άτομα.

Ο 62χρονος σήμερα θα περάσει το κατώφλι των δικαστικών λειτουργών, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον εισαγγελέα.

Η αντίστροφη μέτρηση για να αποκαλυφθούν οι αποτρόπαιες πράξεις του καθηγητή που διδάσκει σε σχολείο ειδικής αγωγής των Δυτικών Προαστίων, ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες όταν ο μαθητής αποφάσισε να μιλήσει στους γονείς του για τη κόλαση που ζει από την ηλικία των οκτώ ετών.

Όπως τους περιέγραψε για επτά χρόνια ο άνθρωπος που είναι και μακρινός συγγενής της οικογένειας ασελγούσε εις βάρος του. Ο φιλόλογος που είναι καθηγητής σε σχολείο ειδικής αγωγής στα Δυτικά Προάστια, μετά τη σύλληψη του με εντολή της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως τέθηκε σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται με σχετική διάταξη των δικαστικών αρχών να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθηγητή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες πράξεις, εναντίον κι άλλων παιδιών.

newsit.gr