Νέο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες»: Αρραβώνας με την ευχή του Δούκα! (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές θα είναι γι’ ακόμη μια φορά οι εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, αφού η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη κορυφώνει αριστοτεχνικά την πλοκή της ιστορίας.

Ο Νικηφόρος (Α. Ροϊλός) βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα (Λ. Κακούρης) μετά το δάγκωμα της οχιάς και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι.

Τα νέα για το γεγονός ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα-Ρίζω (Ε. Καρακάση) κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να σώσει τον ισχυρό γαιοκτήμονα. Την ίδια ώρα η Μυρσίνη (Κ. Διδασκάλου), αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη (Γ. Γάλλος), όμως η προσβλητική στάση της απέναντί του θα τον οδηγήσει να τη διώξει από το σπίτι του.

Ο Δούκας αποκαλύπτει την σκληρή αλήθεια

Η Ελένη (Μ. Κίτσου) έρχεται πάλι αντιμέτωπη με τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει τη γυναίκα του για χάρη της. Οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή των αδελφών Σταμίρη στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο Δούκας τής αποκαλύπτει μια σκληρή αλήθεια… για τον Γιάννο. Παράλληλα ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στην Ασημίνα και να τα ξαναβρούν, όταν μια επίσκεψη του Δούκα στο σπίτι των κοριτσιών αλλάζει τα δεδομένα.

Η οικογένεια Σεβαστού δίνει τελικά τη συγκατάθεσή της στο ζευγάρι και οι επίσημοι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ασημίνας είναι γεγονός! Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Λάμπρος και η Ελένη κάνουν το δικό τους παράτολμο βήμα. Η απουσία της τελευταίας τη βραδιά των αρραβώνων γίνεται αισθητή, βάζοντας σε κίνδυνο το χαρμόσυνο γεγονός. Η Ελένη, ωστόσο, δεν φαίνεται να το σκέφτεται και πολύ αυτό, καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Λάμπρου. Ομως η στιγμή τους δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο.

Οι αρμοδιότητες που μοιράζει ο Δούκας στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή (Γ. Κουκουράκης) πάνω στη δουλειά θα προκαλέσουν την οργή του τελευταίου. Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω τη φιλική σχέση που έχει με τη Βιολέτα (Θ. Παπαθωμά), ενώ ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Κυπραίου (Γ. Στάνκογλου) για την Ελένη και η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι πλέον αναπόφευκτη.

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου αρχίζουν, αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) και ο Νέστορας (Π. Ορκόπουλος) αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου. Ο τελευταίος, στο μεταξύ, παρακολουθεί στενά τον Λάμπρο και την Ελένη, που έρχονται πάλι κοντά. Κι ενώ ο Τόλιας (Χ. Πλαΐνης) αποφασίζει κατ’ εντολή του Δούκα να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του δασκάλου με την Ελένη στο σχολείο θα γίνει αντιληπτή από τον εμβρόντητο Μιλτιάδη.

«Εspresso»