ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Έρχονται δύο μηνύσεις σε βάρος γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού για απόπειρα βιασμού!

Δεν έχουν παραγραφεί οι δυο νέες καταγγελίες για απόπειρα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων για όσα συμβαίνουν στο θέατρο. Δυο γυναίκες ηθοποιοί έζησαν τον τρόμο αλλά κατάφεραν να ξεφύγουν.

Μια νέα βόμβα μεγατόνων αναμένεται να «σκάσει» το επόμενο χρονικό διάστημα στο χώρο του θεάτρου, καθώς δύο γυναίκες ηθοποιοί αναμένεται να καταθέσουν μήνυση για απόπειρα βιασμού εναντίον γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού.

Οι αποκαλύψεις από το χώρο της τέχνης με επίκεντρο τις σεξουαλικές κακοποιήσεις γυναικών και ανδρών, φαίνεται ότι θα απασχολούν το πανελλήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Μετά τον Σπύρο Μπιμπίλα, σήμερα (24.02.2021) στον εισαγγελέα πρωτοδικών βρέθηκε και ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος κατέθεσε όλους όλες τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που είχαν φτάσει στο γραφείο του.

Μετά την νέα καταγγελία γνωστής ηθοποιού, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια του εισαγγελέα και αναφέρει ότι βιάστηκε πριν αρκετά χρόνια από ηθοποιό – σκηνοθέτη το όνομα του οποίου έχει ακουστεί τελευταίο χρονικό διάστημα, ακόμη δύο γυναίκες είναι έτοιμες να προσφύγουν κι αυτές στη δικαιοσύνη.

Πρόκειται για δύο γνωστές ηθοποιούς οι οποίες φαίνεται να βίωσαν κι αυτές στιγμές τρόμου κι αγωνίας στα χέρια του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Κι αν η υπόθεση της ηθοποιού που κατήγγειλε το βιασμό της στο αρμόδιο τμήμα του Σωματείου της φαίνεται να έχει παραγραφεί, καθώς διαπράχθηκε πριν πολλά χρόνια, δεν ισχύει και το ίδιο για τις συναδέλφους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί που έχουν επικοινωνήσει με γνωστό δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, βίωσαν τον εφιάλτη σε πρόσφατο χρονικό διάστημα. Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τις διαθέσεις του σκηνοθέτη και ακόμα προσπαθούν να ξεπεράσουν τους εφιάλτες τους.

Η μια από τις δύο ηθοποιούς μάλιστα έχει αναφερθεί για το περιστατικό σε συνέντευξη της που έχει παραχώρησε πριν λίγο καιρό, ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Τα δύο θύματα τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους προκειμένου να εξετάσουν τόσο το περιεχόμενο των μηνύσεων τους αλλά και των καταγγελιών τους που θα καταθέσουν προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ελλήνων Ηθοποιών.