Νέα online προσφορά με την υπογραφή της l’artigiano

Market News

Η l’artigiano εμπλουτίζει συνεχώς τις προσφορές της για να ικανοποιεί τις ανάγκες του κοινού και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Γι’ αυτό και προχωρά στη νέα online προσφορά “Premia Deal” με ακόμη περισσότερες λαχταριστές πίτσες με την υπογραφή της l’artigiano.

Η νέα προσφορά “Premia Deal” αφορά μόνο online παραγγελίες,κατά τις οποίες το κοινό μπορεί να επιλέξει 2 από τις αγαπημένες του πίτσες 8 κομματιών από την κατηγορία Premia και να τις απολαύσει στην προνομιακή τιμή των 12€. Η νέα προσφορά της l’artigiano έρχεται να ταράξει τις καθημερινές συνήθειες στο φαγητό, αφού οι λάτρεις της αυθεντικής ιταλικής πίτσας θα μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους γεύσεις καθημερινά, από Δευτέρα έως Πέμπτη, με delivery ή take away.

Η l’artigiano βρίσκεται στο πλευρό του σύγχρονου ανθρώπου και προσαρμόζει τις τιμές της, χωρίς να διαπραγματεύεται την ποιότητα και την άριστη γεύση των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano.