ΝΤΡΟΠΗ! ΚΛΕΙΣΤΗ παραμένει η παιδική χαρά στα ΣΕΠΟΛΙΑ ένα μήνα μετά τη γιορτή για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (ΦΩΤΟ ALERT)

Φοβερή υποδοχή επιφύλαξαν στις 29 Ιουνίου εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ στον νέο MVP του NBA. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πολύ σημαντικού προσωπικού βραβείου, ο Γιάννης επέστρεψε στη γειτονιά που μεγάλωσε, για τη διοργάνωση του τουρνουά «Antetokounbros». Τα Σεπόλια έβαλαν τα γιορτινά τους και το γηπεδάκι στο οποίο εκείνος και τ’ αδέρφια του έριξαν τα πρώτα τους σουτάκια, έχει μετατραπεί σε περιοχή για ένα… άκρως μπασκετικό πάρτι. Μέχρις εδώ όλα καλά.

Από τότε όμως που έγινε η φαντασμαγορική γιορτή για τον δικός μας Γιάννη, έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και η παιδική χαρά στα Σεπόλια ακόμη να επανέλθει στα κανονικά της… Τα Σεπόλια ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων. Κύριε Καμίνη αντιλαμβανόμαστε ότι είναι Αύγουστος, ότι δεν θα είστε ο επόμενος Δήμαρχος, αλλά ακόμη είστε υπεύθυνος έτσι δεν είναι; Και μιλάμε για παιδάκια που έπαιζαν και χαιρόντουσαν σε αυτή την παιδική χαρά και τώρα δεν μπορούνε να πηγαίνουν. Γιατί τόσο δύσκολο είναι; Ενας μήνας και ακόμη είναι κλειστή; Δεν έφταναν οι κλειστοί δρόμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα λίγο πριν τη γιορτή; (Δείτε εδώ) 

Κύριε Μπακογιάννη όταν αναλάβετε και επίσημα τον Δήμο της Αθήνας μην κάνετε τα ίδια λάθη. Μακάρι η παιδική χαρά να ανοιξει και να λειτουργήσει πιο πριν αλλά επειδή δεν το βλέπουμε και πολύ πιθανό, φροντίστε να επαναφέρετε τα χαμόγελα στα χείλη των παιδιών μας!

Φωτορεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα