Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Μαγικά κλικ από ένα μαγικό βράδυ στον Πειραιά! (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός χάρισε στον κόσμο του μια μαγική βραδιά επιστρέφοντας από το 0-2 και ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Τότεναμ, χαρίζοντας φωτογραφικά κλικ που δε! θα ξεχαστούν

Άλλη μια πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League είχε… ερυθρόλευκο χρώμα. Χρώμα που έβαλαν στον καμβά του χθεσινού ματς με την Τότεναμ (2-2) οι Ποντένσε και Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να πηγαίνει με σπασμένα φρένα. Φυσικά, πολύτιμη ήταν η συνεισφορά των Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, με τον πρώτο να έχει τα περισσότερα χιλιόμετρα.

Λίγο μετά τη λήξη του ματς, ο Γκερέρο θα δηλώσει στο gazzetta.gr πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο καλύτερος, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην τρομερή ανατροπή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ρίξει… βόμβα, λέγοντας ότι δεν ξέρει αν αξίζει να ασχολείται κανείς με το ελληνικό πρωτάθλημα κι ο Καρεμπέ θα σταθεί κι αυτός στην «καυτή ατμόσφαιρα». Θυμίζουμε πως το σούπερ κορεό της Θύρας 7 έκλεψε τις εντυπώσεις. Όπως τόσα και τόσα που έχουμε δει στο «Καραϊσκάκης».

Η χθεσινή… μαγεία του φαληρικού γηπέδου αποτυπώθηκε μέσα από μερικά… μαγικά κλικ! Ας αφήσουμε τις εικόνες να «μιλήσουν»:

Το σύνθημα δίνεται από τον κόσμο και το σούπερ κορεό.

Ο Ποντένσε μειώνει και στέλνει… μήνυμα στην Τότεναμ!

Ο Βαλμπουενά κάνει το 2-2 και δεν… βλέπει κανέναν!

Οι πανηγυρισμοί, οι παίκτες μια… αγκαλιά, ένα κουβάρι!

Το Καραϊσκάκης περιμένει να ζήσει κι άλλα τέτοια βράδια.