Ομόνοια: Τον έσφαξαν για μία χούφτα τσιγάρα – «Πόλεμος» Αφγανών και Πακιστανών! (BINTEO NTOKOYMENTO από την αιματηρή συμπλοκή)

Γενική σύρραξη συμμοριών μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας – Πριν βγουν τα πιστόλια σφάχτηκαν με λοστούς και μαχαίρια
Το ανεξέλεγκτο εμπόριο λαθραίων τσιγάρων βρίσκεται πίσω από την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια. Δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=auUdPZxv2rE&feature=emb_title

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.

Ενα άτομο μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το οποίο στη συνέχεια κατέληξε. Το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα είναι αφγανικής καταγωγής τα οποία συνεπλάκησαν με Πακιστανούς για την επικυριαρχία της περιοχής, για τα πόστα των λαθραίων τσιγάρων. Ο μεγαλύτερος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Αφγανούς και Πακιστανούς.

 • Τι θα γίνει, θα περιμένουμε κι άλλο;;;
  ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
  ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ.
  ΚΡΑΤΟΣ.
  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ.
  ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.
  ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ.
  ΤΑΞΗ.
  ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

  Επειδή πάμε στην Ελβετία και λέμε: “Ω! τι ωραία χώρα, καθαρή, με τάξη!!!”, φερόμαστε κυριολεκτικά σαν χωριάτες.
  Ενώ δεν κάνουμε τίποτα στην ίδια μας τη χώρα.
  Και… ποιός έφτιαξε το Σύνταγμα τής Ελβετίας;
  Για να ξυπνήσουμε….
  Και να έχουμε πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους Πολιτικούς μας, να είμαστε δε ιδιαιτέρως αυστηροί μαζί τους.