ΟΡΓΗ του Κ.Βελόπουλου με την Κυβέρνηση! Τι κάνετε για τους Βορειοηπειρώτες; Tι κάνετε για τις δημεύσεις περιουσιών τους; Ούτε για τη μάνα του ήρωα Κατσίφα κάνετε κάτι… (BINTEO)

Παρέμβαση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ.Βελόπουλου είχαμε  κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής με θέμα ” Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ… και της Δημοκρατίας της Αλβανίας για την αμοιβαία αναγνώριση των αδειών οδήγησης”.
Εγώ ξέρω ότι οι όποιες συμφωνίες γίνονται προς όφελος και των δύο πλευρών.
Εγώ ειμαι από τα Γιαννιτσά. Εκει Υπήρχαν εταιρείες μεταφοράς προϊόντων (Γιαννιτσά trans) και κάνατε τα πάντα για τις εξαφανίσετε.

Σήμερα έρχονται Αλβανοί και μεταφέρουν προϊόντα στην χώρα μας και έτσι κόβουν την δουλειά από τους ΄Ελληνες.

Δεν ζητάτε τίποτα ως κυβέρνηση από την άλλη πλευρά. Εσείς κάνατε συμφωνία το 2008 ή 2009 με την Αλβανία και καθορίσατε ΑΟΖ. Οι Αλβανοί έχουν καταρρίψει από τη συμφωνία. Και εσείς συνεχίζετε να τους δίνετε κίνητρα να περνουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

Δίνετε τη δυνατότητα στους Αλβανούς να εργάζονται με φορτηγά αλβανικά, με αλβανικές πινακίδες και άδειες και να μεταφέρουν προϊόντα στην χώρα μας.

Εδώ μέσα δεν έχω ακούσει να γίνεται ούτε μία αναφορά για τις προκλήσεις των Αλβανών.

Γιατί να τους δώσουμε τις άδειες; Εμείς δεν κερδίζουμε τίποτα; Δεν μπορούμε μια ζωή να είμαστε εμείς τα κορόϊδα.

Το πόρισμα για τον Κατσίφα δεν έχει βγει. Και όχι μονο δεν έχουμε πόρισμα αλλά διώκεται και η μητέρα του. Κι εσείς συνεχίζετε να τους τα δίνετε όλα. Και το βέτο θέλετε να το πάρετε πίσω. Να τους βοηθήσουμε. Ναι. Αλλα να τους δίνουμε στρατιωτικό εξοπλισμό και εκείνοι να στηρίζουν τα Σκόπια; Γιατί; Έχετε βοηθήσει τους Βορειηπειρώτες; Όχι. Τους κοροϊδεύετε.

Γι’ αυτό εμείς διαφωνούμε. Είναι επί της ουσίας η άρνησή μας.

Τις προάλλες συνελήφθησαν βούλγαροι οδηγοί φορτηγών να μεταφέρουν στα φορτηγά τους λαθρομετανάστες και παράνομα γάλατα.

Κύριοι υπάρχει ο κομματικός πατριωτισμός αλλά υπάρχει και η εθνική λογική. Σας κοροϊδεψαν μια φορά οι Αλβανοί και εσείς συνεχίζετε το  ίδιο βιολί.

voicenews.gr