Ο ΑΔΕΛΦΟΣ του Μπεκίρη στην Πάτρα! ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ τώρα και τους κουμπάρους τους…

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Νέα κρούσματα διορισμών συγγενικών προσώπων και ατόμων του πολύ στενού κύκλου του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχονται στο φως. Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται, «βόλεμα» έγινε στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών όπου τοποθετήθηκαν, άτομα με… αυστηρά «κουμπαρικά» κριτήρια!

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Μπεκίρη ο οποίος ανέλαβε χρέη νομικού συμβούλου στον ΟΛΠΑ και την Ερασμία Κάνιστρα που τοποθετήθηκε στη νευραλγική θέση της προέδρου.
Ο Αλέξανδρος Μπεκίρης δεν είναι ένας τυχαίος δικηγόρος. Είναι ο αδερφός του Μιχάλη Μπεκίρη, κουμπάρου του Κυριάκου Μητσοτάκη και από τον Ιούλιο διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στην Βουλή.

Εκτός από βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ διετέλεσε και υφυπουργός Μεταφορών στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή το 2009. Είναι γιος του Βασίλη Μπεκίρη, βουλευτή και υφυπουργού στην κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με το που διορίστηκε η νέα διοίκηση στον ΟΛΠΑ, ο Αλέξανδρος Μπεκίρης ξεκίνησε να προσφέρει τις νομικές του υπηρεσίες και καταγγέλεται ότι αντικατέστησε πρόσωπο που εργαζόταν για δέκα σχεδόν χρόνια στον οργανισμό.
Ο Μιχάλης Μπεκίρης είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη -ως Διευθυντής και του Πολιτικού Γραφείου του- που τον βοήθησαν και να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ το 2016.

Δείτε τη συνέχεια στο press-gr.com