Πάρτι στην Αγία Παρασκευή: Επεισόδια μεταξύ 300 νεαρών και αστυνομίας για… μία μπύρα! Πέτρες κατα διμοιρίας- Χημικά από τους Αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νεαροί πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χημικά

Επεισόδια με πέτρες, μπουκάλια και αντικείμενα εναντίον αστυνομικών έλαβαν χώρα λίγο πριν τα μεσάμυχτα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική.

Η συγκέντρωση έγινε αμέσως αντιληπτή από τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν να διαλυθεί το πλήθος, καθώς παραβίαζε τους κανόνες περί συγχρωτισμού, στην προσπάθεια να επιστρέψει η κοινωνία σε μία κανονικότητα, διατηρώντας παράλληλα τη διασπορά του νέου κορωνοϊού σε χαμηλά επίπεδα.

 Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής: 

Στην περιοχή μετέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ, τα μέλη των οποίων δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, φωνάζοντας ύβρεις κατά των Αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν με χημικά, προκειμένου να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η συγκέντρωση των νεαρών στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής φαίνεται πως δεν ήταν σημερινό φαινόμενο, καθώς μαρτυρίες κάνουν λόγο για ανάλογες συγκεντρώσεις και τις προηγούμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο δήμαρχος της περιοχής έστειλε επιστολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνοντας όσα συμβαίνουν στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Το nantiareport.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από το σημείο: