ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού περί σχέσης Σαββίδη-Ξάνθης!»

Απάντηση σε έντονο ύφος από τον επίσημο ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού και των παρατρεχάμενων, τονίζοντας πως η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια!
Στην αντεπίθεση περνά ο ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για νέο αφήγημα που είδε το φως της δημοσιότητας περί σχέσης του Ιβάν Σαββίδη με την ΠΑΕ Ξάνθη. Το παραμύθι, όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς, συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό και τους παρατρεχάμενους του και η δικαιοσύνη θα επιληφθεί πλέον της υπόθεσης.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση, οι νταμπλούχοι Ελλάδος απευθύνονται και στον Λευτέρη Αυγενάκη, περιμένοντας από τον Υφυπουργό την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού και τις… αυθόρμητες ενέργειες του επί του ζητήματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός.